Online eğitime geçilmeli mi?

@Yeyil, virüsten uzak durmanın tek yolu insanlardan tamamen izole olmaktır. O da mümkün değil, kısacası okulları kapatmak çözüm değil. Hatta zarar diyebilirim.

Çalışana zarar degil tam tersi kâr calışmayan tembellerin işine gelmez o dediğiniz her gün 6 saat ders başındayım ancak bence de kapatılmalı sağlık önemli.

@Yeyil, virüsle yaşamaya alışmak zorundayız. Yapacak bir şey yok. Okullar kapatılınca sanki virüs bulaşmayacak mı?

Her yer açık kalsın ama sadece okullar kapansın. Baya komik bir düşünce. Virüsle yaşamaya alışın. Ölen ölecek, kalan kalacak. İnsanları sonsuza dek eve kapatamazsınız.

Onlar canlarının güvenliği için değil keyifleri için istiyor. MEB artık kendi sistemini de düşünmeli çünkü bütün lise 10'da olanlar 12'ye çıktı sınava giren insan çok fazla olacak sisteminde sağlığını düşünmeliler.

Yani benim görüşüm geçilmemeli her ne kadar zor bir dönemden geçiyor olursak olalım bu şekilde devam edilmez eğer edilirse okuma yazma bilmeyen bir nesil yetişecek pandemiden dolayı uzaktan eğitime katılımda çok az oldu çocuklar dinlemedi küçük çocuklar dinlediyese de anlamadı 3 sınıfta okuma yazma yeni ögreniyor birçok çocuk isteyenler aşı olmalı (ben olmadım) önlem olarak görüp güvenenler onun haricinde herkes kendine dikkat etmeli eğer herkes kendine dikkat etse bir sorun pek fazla olmaz eğer kapanırsa okullar cahil bir kesim yetişecek ülke zaten pek iyi durumda değil eğer öyle bir nesilde yetişirse 20 yıl sonra ortalama yok olur ülke

Geçilmeli yan sınıfta 4 pozitif çıktı.

Konu çoktan virüs var evde kalak ayağına derste Valorant atmak isteyen liseli gardaşlarımla dolmuş. Aynı zamanda TYT'de baraj altı kalınca da yüz yüze eğitim yapılmadı deyip devam edeceklerdir.

Geleceğe dair hedefi olmayanlar için Online eğitim. Ben yüz yüze eğitimde korona oldum fakat şu an bir an önce iyileşsem de okula gitsem diyorum çünkü geleceğe dair hedeflerim var.

Online eğitimden bir şey anlayan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…