Online eğitime geçilmeli mi?

Geçilmeli. Sınıfımızdan 1 kişi pozitif çıktı, okuldan 4 sınıf karantinada. Okulumun olduğu kampüste 5000 civarı öğrenci var. Çıkışlarda iğne atsan yere düşmez. Kapanmamalı diyenleri anlayamıyorum. Uzaktan eğitimden biraz daha zor anlarsınız ama eğitim sağlığımızdan önemli değil. Benim için uzaktan eğitim daha verimli oluyor.

Sen sağlığı değil günlerinin verimli geçmesini düşünüyorsun sanırım.

Ya bence yüz yüze eğitim daha iyi ama önlem yok tedbir yok e hali ile sonuçlar ortada.

Virüs bahane evde Full CS oynamak şahane. O twittekilerin ne mantıkla attığı belli. Okullar kapanmaz sayın küçük arkadaşlar aşı var geçen seneyi zannetmeyin. Eğitiminize odaklanın Full CS olmaz.
Sağlığımızın eğitimden daha önemli olduğunu sana ya da yakınına bir şey olduğunda mı anlayacaksın? Bırakın bu işleri genelleme yapmayın.

Çok büyük konuşuyorsun çocuk vaka tavan yapmış ne demek tam gaz devam inşallah sen korona olmazsın hiç haber izlemiyorsun galiba.

Hibrit sistem en mantıklısı bence. Online eğitimde sabahta uyanıp ne zaman bitecek diye kafamız patlıyor.

Anlıyorum ve katılıyorum hepimiz sevdiklerimizi korumak istiyoruz ama öyle ya da böyle okulların açık olması gerektiğini düşünüyorum. Sınıfları 2'ye bölseler 20 kişi falan ders işlense çok daha iyi olur ama yapmıyorlar. Siz sevdikleriniz için online eğitim istiyor olabilirsiniz ama Twitter'da bu bahsettiğim kitleyi görebilirsiniz. Online eğitimde verimli eğitim alamadık okullar açılsın diyenler şimdi yüz yüze eğitimden online eğitime geçilmesini istiyor. Online eğitime geçilecek, sınavların iptal edilmesi istenecek yeniden böyle böyle devam edecek ve toplamda eğitimde 2 yıllık kaybımız olacak. Kimisi üniversiteyi bile bitirecek okula gitmeden.

Hocam 8. 9. 10. sınıf olduğunuzu düşünün yüzyüze eğitimde bile okulda kaçma gibi ufak da olsa bi his oluyor içinizde. Okulun online olduğunu notların herkese yüksek girildiğini dersleri istediğiniz gibi asabildiğinizi düşünün. Siz derslere girer misiniz ? Ailesinin sesi gelen mikrofonu açık olanı var. Derse katılım 40 kişilik sınıfta 5-6 kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…