Online eğitimi hiç anlamıyorum

Çok doğru kesinlikle ben de böyle düşünüyorum.

Derste kamera açmayan hocalar bize kamera açtırıyor. Bilgisayarların fan sesinden hoca duyulmuyor. Derslere internet gidince giremiyoruz laf söylüyor inanmıyorlar. Bu bizim hatamız değil gayet normal.

Derste kamera açmayan hocalar bize kamera açtırıyor. Bilgisayarların fan sesinden hoca duyulmuyor. Derslere internet gidince giremiyoruz laf söylüyor inanmıyorlar. Bu bizim hatamız değil gayet normal.
Bana da oluyor. Bir de interneti kötü olduğu için sesi duyulmayan bir hoca vardı (neyse ki düzeldi sorunu). Anlayıp cevap vermeye çalıştım. Aşırı cızırtı vardı. En son da hoca dersi dinlemiyormuşum diye attı. Okulda en sevilmeyen hocaydı bir ara.

1) Canlı derste arkadan bir şeyler falan izleme
2) şu anda derste isen sosyali hemen kapat ve dersine odaklan

Eğer dediklerimi yapmazsan özellikle 2. sınavda patates olursun.

Ben tamamen dijitalleşmeden yanayım. MEB bünyesinde sağlam bir online eğitim platformu kurulursa okullara gerek bile kalmaz. Sorularımızı da destek talebi atar gibi sorarız hem. Bir süre sonra herkesin erişimine açık, devasa bir bilgi bankası olur.

Online derslerden bir şey anlamıyor olmanız sizin çalışmamış olmanızdır. 1 yıldır Online eğitim alıyorum nedense daha kolay geliyor çalışmak bana. Daha rahat not alınıp, ders kayıtlarına ulaşmak çok güzel bir şey. Bundan faydalanılmalı. (Üniversiteye gidiyorum.)

Mantıklı ama burası Türkiye.

Yok zor olur.
Mantıklı ama burası Türkiye.
Aynen burada mantığa pek yer yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…