E Emin55 Megapat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Ne yaptıysam Excel'in temasını karanlık yapamadım. Masaüstü Excel'de gözüken seçenekler Online'da gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023
Ne yaptıysam Excel'in temasını karanlık yapamadım. Masaüstü Excel'de gözüken seçenekler Online'da gözükmüyor.
mrg4dget Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Android... Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2023 #2 Emin55 dedi: Ne yaptıysam Excel'in temasını karanlık yapamadım. Masaüstü Excel'de gözüken seçenekler Online'da gözükmüyor. Eki Görüntüle 2029538 Genişletmek için tıkla... Chrome'da chrome://flags olarak aratıp çıkan yerden "dark mode" açıp deneyebilirsiniz. Ama Duckduckgo'da yok sanırım. Son düzenleme: 25 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Emin55 dedi: Ne yaptıysam Excel'in temasını karanlık yapamadım. Masaüstü Excel'de gözüken seçenekler Online'da gözükmüyor. Eki Görüntüle 2029538 Genişletmek için tıkla... Chrome'da chrome://flags olarak aratıp çıkan yerden "dark mode" açıp deneyebilirsiniz. Ama Duckduckgo'da yok sanırım.