DarthPac Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 179 Çözümler 2 3 Mayıs 2021 #11 Soru bile değil bu. BFV seriye resmen küfür gibi. V oynamak yerine Warzone oynarım. Cevap tabi ki de 1.
Soru bile değil bu. BFV seriye resmen küfür gibi. V oynamak yerine Warzone oynarım. Cevap tabi ki de 1.
Driftçi sultan Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 844 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #12 yilmaz787 dedi: BF 1 de çok hile var. BF 5 bence. Genişletmek için tıkla... BF5'de o kadar yoksa BF5 alırım, CSGO sayesinde hilelere illet ettim zaten...
yilmaz787 dedi: BF 1 de çok hile var. BF 5 bence. Genişletmek için tıkla... BF5'de o kadar yoksa BF5 alırım, CSGO sayesinde hilelere illet ettim zaten...
Freji Megapat Katılım 27 Ekim 2015 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #13 İkisi de gayet iyi oyunlar ancak ben BF1 derdim atmosferinden dolayı. Bir sorum olacaktı sanırım Origin üzerinden alacaksınız şu an indirim olduğu için varsayıyorum indirimlerin yarın saat kaça kadar süreceğini biliyor musunuz?
İkisi de gayet iyi oyunlar ancak ben BF1 derdim atmosferinden dolayı. Bir sorum olacaktı sanırım Origin üzerinden alacaksınız şu an indirim olduğu için varsayıyorum indirimlerin yarın saat kaça kadar süreceğini biliyor musunuz?
Driftçi sultan Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 844 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #14 Son tarihi bilmiyorum ama Technopat indirim sayfasında görmüştüm birisi 4 Mayıs diyordu son tarih için.
Son tarihi bilmiyorum ama Technopat indirim sayfasında görmüştüm birisi 4 Mayıs diyordu son tarih için.