Merhaba arkadaşlar kulaklık almayı düşünüyorum ancak marka Samsung olunca Gittigidiyor'da çok fazla satıcı var ve 15-20 liraya satan adamlar bile orijinal olduğunu iddia ediyor. Peki ben orijinal olup olmadığını nasıl anlayacağım? Ayrıca almayı düşündüğüm model Samsung Eg920. 50 TL dolaylarında başka düz kulakiçi kulaklık da önerebilirsiniz.
Bu kulaklığı iki kez aldım ikisinde de baş kısmı sallanıyordu. Çok uzun ömürlü olmadı açıkçası, eşim ödünç alıp sürekli hor kullandığından da olabilir gerçi, sizce Philips mi Samsung mu peki?
Bu kulaklığı iki kez aldım ikisinde de baş kısmı sallanıyordu. Çok uzun ömürlü olmadı açıkçası, eşim ödünç alıp sürekli hor kullandığından da olabilir gerçi, sizce Philips mi Samsung mu peki?
Ses kalitesi ve malzeme kalitesi olarak Langsdom Jm26 önerebilirim. Mükemmel bir ses ve uyum optimizasyonuna sahip. Ben Çin'den aldım Türkiye'de bulabilirsin internette.