E enes1125 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 269 7 Haziran 2023 #1 Bugün bir makale üzerinde çalışıyordum. Biraz ara verdim, geldiğimde projeyi tekrar çalıştırdığımda "ne yazık ki bir sorunla karşılaştık" uyarısı alıyorum. Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2023
Bugün bir makale üzerinde çalışıyordum. Biraz ara verdim, geldiğimde projeyi tekrar çalıştırdığımda "ne yazık ki bir sorunla karşılaştık" uyarısı alıyorum. Sebebi ne olabilir?
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 7 Haziran 2023 #2 Bunu bir kişi daha konu olarak söylemişti. Serverde hata var büyük ihtimal.
E enes1125 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 269 7 Haziran 2023 #3 Madss dedi: Bunu bir kişi daha konu olarak söylemişti. Serverde hata var büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Evet muhtemelen öyle bir sorun oldu. Biraz önce düzeldi.
Madss dedi: Bunu bir kişi daha konu olarak söylemişti. Serverde hata var büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Evet muhtemelen öyle bir sorun oldu. Biraz önce düzeldi.