Online olmayan oyun önerisi

Ayılar_Kralı

Hectopat
Arkadaşlar söylediğim sistemin oynatabileceği Online olmayan ve boyutu çok yüksek olmayan birkaç oyun önerir misiniz? Artık oyunların sistemleri yükseldiği için oyun bulmakta zorlanıyorum. Sadece evdeyken vakit geçirebileceğim bir oyun gerek. Türü fark etmez.
Intel i3 2310M
AMD Radeon HD7610M
4 GB RAM
Başka eklemem gereken bilgi yok sanırsam sisteme.
Ayrıca bu tür eski bilgisayarlara neler yaparsam daha çok verim alırım? Windows 10 mu, 8 mi, 7 mi kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 performansınızı düşürebilir. Onun dışında sürücülerinizi güncel tutarak biraz daha iyi verim alabilirsiniz. Ekran kartınız destekliyor mu bilmiyorum ama AMD ve Nvidia'nın kendine özel uygulamaları var. O uygulamaları indirip uygulamadan optimize ayarları kullanabilirsiniz.

Arkadaşınla oynıyacaksan left 4 dead ve left 4 dead 2 bayağı eğlenceli tabii yalnız da oynayabilirsin ama eğlenir misin bilemiyorum.

Hiç görmedim öyle ayar. Varsa da bilmiyorum. Ekrandakilerle bir fark yaratabilir miyim ?
Pek fark olacağını sanmam çünkü Project Cars'ın sistem gereksinimleri sizin sisteminizden daha yüksek. Önerilen sistem gereksinimleri;
  • İşletim Sistemi: Windows 7 with latest Service Packs
  • İşlemci: 3.5 GHz Intel Core i7 3700, 4.0 GHz AMD FX-8350
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GT600 series, AMD Radeon HD7000 series
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
Sisteminizin hangi oyunu kaldırıp kaldırmayacağını görmek için şu siteyi kullanabilirsiniz;

Sizin bilgisayarınıza göre oyun önerilerim;
Mount & Blade: Warband
Hitman Absolution
Half Life 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…