Modern Warfare 2 al Warzone 2.0 yanında geliyor diye biliom.
Normal Warzone yakında serverleri kapatacak D
Arkadaşlar selam, eskiden beri CS:GO oynarım ama CS biraz sıktı. 2023 yılında Online için çok bütçe zorlamayacak Call of Duty oyunu hangisi?
Şu an 605 tl diye dedim 500 indirim var hem zamda gelcek yani hiç alamazsınızHocam Modern Warfare 2 kaç para haberin var mı bütçe zorlamayacak oyun dedim sen 1000 TL'lik oyun söyledin![]()
Şu an 605 TL diye dedim 500 indirim var hem zamda gelecek yani hiç alamazsınız.
Got you m8Kardeşim hadi oyunu aldım bende onu çalıştıracak PC var mı yok o yüzden ucuz alternatif istiyorum.
Hocam Call of Duty serisinde Online olarak Cold War'ı çok beğendim ben açıkçası ama pahalı diye almadım bende bir CS oyuncusu olarak Battlefield 1-5-2042 aldım arasında 5'i çok öneririm deneyebilirsiniz hem fiyatı ucuz hem de bence daha güzel.
GoT you M8.
Aga Black Ops 3 benim gayet sevdiğim hikaye modu ehli zombilisi sıçırtmalı bir oyun Online tdm modları da var ama gerçekçi değil silahlar falan yani nasıl bir oyun bakmıştın?
Battlefield istemiyorum ya Call of Duty istiyorum.
CS:GO biraz sıktı ya farklı biraz gerçeğin dışı bozmaz Black Ops 3 tavsiye ediyorsan alacağım.
Cold War MW 2 Warzone dışındaki Call of Duty oyunlarının Online'ı boş belki 1-2 oyunu atlamışımdır fakat 30-40 TL civarındaki Call of Duty oyunları çok bir aktiflik yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.