Online oynamak için hangi Call of Duty alınır?

kaan27

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, eskiden beri CS:GO oynarım ama CS biraz sıktı. 2023 yılında Online için çok bütçe zorlamayacak Call of Duty oyunu hangisi?

Modern Warfare 2 al Warzone 2.0 yanında geliyor diye biliyorum.

Normal Warzone yakında serverleri kapatacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modern Warfare 2 al Warzone 2.0 yanında geliyor diye biliom.

Normal Warzone yakında serverleri kapatacak D

Hocam Modern Warfare 2 kaç para haberin var mı bütçe zorlamayacak oyun dedim sen 1000 TL'lik oyun söyledin

Arkadaşlar selam, eskiden beri CS:GO oynarım ama CS biraz sıktı. 2023 yılında Online için çok bütçe zorlamayacak Call of Duty oyunu hangisi?

Hocam Call of Duty serisinde Online olarak Cold War'ı çok beğendim ben açıkçası ama pahalı diye almadım bende bir CS oyuncusu olarak Battlefield 1-5-2042 aldım arasında 5'i çok öneririm deneyebilirsiniz hem fiyatı ucuz hem de bence daha güzel.

Hocam Modern Warfare 2 kaç para haberin var mı bütçe zorlamayacak oyun dedim sen 1000 TL'lik oyun söyledin
Şu an 605 tl diye dedim 500 indirim var hem zamda gelcek yani hiç alamazsınız

Şu an 605 TL diye dedim 500 indirim var hem zamda gelecek yani hiç alamazsınız.

Kardeşim hadi oyunu aldım bende onu çalıştıracak PC var mı yok o yüzden ucuz alternatif istiyorum.

Kardeşim hadi oyunu aldım bende onu çalıştıracak PC var mı yok o yüzden ucuz alternatif istiyorum.
Got you m8
Aga black ops 3 benim gayet sevdiğim hikaye modu eh li zombilisi sıçırtmalı bir oyun online tdm modları da var ama gerçekçi değil silahlar fln yani nasıl bir oyun bakmıştın?

Battlefield istemiyorum ya Call of Duty istiyorum.

GoT you M8.
Aga Black Ops 3 benim gayet sevdiğim hikaye modu ehli zombilisi sıçırtmalı bir oyun Online tdm modları da var ama gerçekçi değil silahlar falan yani nasıl bir oyun bakmıştın?

CS:GO biraz sıktı ya farklı biraz gerçeğin dışı bozmaz Black Ops 3 tavsiye ediyorsan alacağım.

Son düzenleme:
Battlefield istemiyorum ya Call of Duty istiyorum.

CS:GO biraz sıktı ya farklı biraz gerçeğin dışı bozmaz Black Ops 3 tavsiye ediyorsan alacağım.

Cold War MW 2 Warzone dışındaki Call of Duty oyunlarının Online'ı boş belki 1-2 oyunu atlamışımdır fakat 30-40 TL civarındaki Call of Duty oyunları çok bir aktiflik yok.

Cold War MW 2 Warzone dışındaki Call of Duty oyunlarının Online'ı boş belki 1-2 oyunu atlamışımdır fakat 30-40 TL civarındaki Call of Duty oyunları çok bir aktiflik yok.

Bütçem çok iyi değil ve high süper bir bilgisayarım yok biraz gerçek dışı öğeler olsun çok Ultra fantastik olmasın ama çok da real olmasın böyle bir durumda Black Ops 3 benim için iyi gibi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…