Hocam Call of Duty serisinde Online olarak Cold War'ı çok beğendim ben açıkçası ama pahalı diye almadım bende bir CS oyuncusu olarak Battlefield 1-5-2042 aldım arasında 5'i çok öneririm deneyebilirsiniz hem fiyatı ucuz hem de bence daha güzel.
Got you m8
Aga black ops 3 benim gayet sevdiğim hikaye modu eh li zombilisi sıçırtmalı bir oyun online tdm modları da var ama gerçekçi değil silahlar fln yani nasıl bir oyun bakmıştın?
Hocam Call of Duty serisinde Online olarak Cold War'ı çok beğendim ben açıkçası ama pahalı diye almadım bende bir CS oyuncusu olarak Battlefield 1-5-2042 aldım arasında 5'i çok öneririm deneyebilirsiniz hem fiyatı ucuz hem de bence daha güzel.
GoT you M8.
Aga Black Ops 3 benim gayet sevdiğim hikaye modu ehli zombilisi sıçırtmalı bir oyun Online tdm modları da var ama gerçekçi değil silahlar falan yani nasıl bir oyun bakmıştın?
Cold War MW 2 Warzone dışındaki Call of Duty oyunlarının Online'ı boş belki 1-2 oyunu atlamışımdır fakat 30-40 TL civarındaki Call of Duty oyunları çok bir aktiflik yok.
Cold War MW 2 Warzone dışındaki Call of Duty oyunlarının Online'ı boş belki 1-2 oyunu atlamışımdır fakat 30-40 TL civarındaki Call of Duty oyunları çok bir aktiflik yok.
Bütçem çok iyi değil ve high süper bir bilgisayarım yok biraz gerçek dışı öğeler olsun çok Ultra fantastik olmasın ama çok da real olmasın böyle bir durumda Black Ops 3 benim için iyi gibi sence?