Online oyun için ideal internet önerisi

ibrahim1998

Decapat
Merhaba arkadaşlar
Ben ayda 60 TL ile TurkNet'in sınırsız internetini kullanıyorum fakat bazen hızlı. Benim için yetersiz kalıyor. Daha doğrusu şartlarda belirtilen internet hızı çok iyi gözüküyor ama kullanımda yavaş geliyor.

Internet kafelerde ve benzeri yer nerede nasıl oluyor da internetleri çok hızlı oluyor hangi İnterneti kullanıyorlar.

Bana önerebileceğiniz bir internet kampanyası var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapınız veya iç tesisatınızla alakalı olabilir.
Türk Telekom altyapısında sıkınta varsa bölgende Superonline'a geçebilirsin. İç tesisatında sorun yoksa iyi sonuç alırsın.
Bu arada TürkNet, Millenicom ve Netspeed gibi firmalar Türk Telekom altyapısı kullanıyor.

Eğer bütçeniz fazlaysa tabiki birçok seçenek var fakat 60 70 Tl ile kullanabileceğiniz en iyi internet TürkNet diye düşünüyorum. Ve Wifi kullanıyorsan kablolu olarak kullanmalısın.

Altyapınız mevcut ise Türksat'ın güzel fiber kampanyaları mevcut. Ek olarak şansınıza size ek özellikler sunarlarsa efsane bir paket çıkabiliyor :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı