Online oyun önerisi

ZvS

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Beşikten mezara talebe
CS:GO'da en son Nova 4düm 2 tık yükseliyor ve Nova 4 arasında gidip geliyordum. Oyunda 30 vurmama rağmen maçı kaybediyoruz ve rank alamıyorum. Bende bundan ötürü dedim ki o kadar oyun var. Her maç beni raporlayıp oyun içerisinden atıyorlar. Hesapta o kadar oyun ve skin vs var olur da ban yerim diyerek kaldırdım. Bana alternatif Online olarak zevk aldığınız toxic kitlenin olmadığı (Valorant, CS:GO gibi) oyun öneriniz varsa yazabilirsiniz. Herkes faydalansın.

Listeyi ben başlatıyorum;

1 - Rocket League (ZvS) (2010'da Hummer Futbolu oyununu bilen var mıdır bilmem. Kraloyun.com da ne oynardık be)

cs 1.6

İfadeler: ZvS
Sana teşekkür ediyor ve bir daha tavsiye vermemeni temenni ediyoruz. Teşekkürler.
Ciddiyim CS 1.6 sarıyor, Gidip CS:GO'da ki gibi maç atamazsın belki ama Jailbreak ve benzeri sunucular vakit geçirmek için iyi oluyor.

Ciddiyim CS 1.6 sarıyor, Gidip CS:GO'da ki gibi maç atamazsın belki ama Jailbreak ve benzeri sunucular vakit geçirmek için iyi oluyor.

İşin garibi bazı 1.6 sunucuları hala dolu ve giremiyorsun. Benimde masaüstümde 1.6 var. Arada oynuyorum.

Konunun cevabına dönersek. Dostum geçen bf1 indirmiştim. Onlıne oynaması baya sarıyor. Valorant, Csgo gibi oyunlardan sıkıldıysan denemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…