Online oyun önerisi

Daha fazla  
Online oyun arıyorum. Beni sonsuza dek oynatıracak oyun arıyorum önerdiğiniz oyunlar var mı acaba?
FPS olabilir. Başka tür oyunlarda oynamak isterim popüler oyunlar filan.
MOBA tarzı oyunlara başlamayı düşünürüm. Zorlamayan öğrenmesi kolay olabilir.

Sistem.
MSI Pro B650-S Wi-Fi (MS-7E26)
AMD Ryzen 7 9700X 8-Core Processor,
RTX 4070 Ti Super.
32 GB RAM.

Online oyun arıyorum. Beni sonsuza dek oynatıracak oyun arıyorum önerdiğiniz oyunlar var mı acaba?
FPS olabilir. Başka tür oyunlarda oynamak isterim popüler oyunlar filan.
MOBA tarzı oyunlara başlamayı düşünürüm. Zorlamayan öğrenmesi kolay olabilir.

Sistem.
MSI Pro B650-S Wi-Fi (MS-7E26)
AMD Ryzen 7 9700X 8-Core Processor,
RTX 4070 Ti Super.
32 GB RAM.
Moba'ya ilginiz varsa Dota 2. Hastasına binlerce saat yaptırır, ben LoL'dense Dota tercih ederdim.
Ancak öğrenmesi kolay değil.

LoL öğrenmesi kolay mı acaba uzun saatlerce oynamak isterim.
Değil, onlarca çarı, pasiflerini, skillerini, itemleri öğrenmeniz, map bilgisine sahip olmanız ve strateji geliştirebilmeniz gerekiyor. Yoksa ailevi değerlerinize duymak istemeyeceğiniz sözcükler sarfedilebilir.
MOBA oyunlarının neredeyse hepsi için geçerli bu

Arcade tarzı ise World of Tanks oynayabilirsin ama daha çok simülasyon tarzı oynayayım diyorsan War Thunder.
(Not: WoT'a daha kolay alışırsın War Thunder'da tankın nereden yiyip nereden yemeyeceğini bilmen gerekiyor fakat biraz oynadıkça alışırsın)

Arcade tarzı ise World of Tanks oynayabilirsin ama daha çok simülasyon tarzı oynayayım diyorsan War Thunder.
(Not: WoT'a daha kolay alışırsın War Thunder'da tankın nereden yiyip nereden yemeyeceğini bilmen gerekiyor fakat biraz oynadıkça alışırsın)

Bir de War Thunder'da sadece tank veya obüsler yok uçak, gemi türü şeyler de var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı