DrMilo Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Severek oynadığım bir oyun var ve onu sadece tek başıma oynamak istiyorum. Yani online oyunu offline hale çevirmek istiyorum. libgdx tabanlı bir oyun. Yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2023
Severek oynadığım bir oyun var ve onu sadece tek başıma oynamak istiyorum. Yani online oyunu offline hale çevirmek istiyorum. libgdx tabanlı bir oyun. Yardım edebilecek var mı?
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 26 Şubat 2023 #2 Normal şartlarda hayır. Ama libgdx dediğin için bir yöntem var. Eğer kaynak kodlarına erişimin varsa yeterli bilgi ile şansını deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Normal şartlarda hayır. Ama libgdx dediğin için bir yöntem var. Eğer kaynak kodlarına erişimin varsa yeterli bilgi ile şansını deneyebilirsin.
KS KS DrMilo Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #3 Evet var ama çok bilgim yok. Artı 0 Eksi