Online Oyun Oynamak İnterneti Yavaşlatır Mı?

Bourbon

Decapat
Evde iki kişi kullanıyoruz interneti. ISS Kablonet, hızı ise 50 Mbps. Benim PC kablo ile kardeşiminki kablosuz bağlanıyor internete. Kardeşim, ben oyuna girdiğimde internetin yavaşladığını söylüyor, bana pek mantıklı gelmedi bu. Sinirden uydurup uydurmadığını anlamak için sizlere danışayım dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Yavaşlatabilir ama bu yavaşlama en fazla 2-3Mbps olacağı için kolay kolay anlaşılamaz.

Abartılacak derecede etki etmez. Hatta genel olarak hissetmeyebilirsiniz de ama bir tık yük bindireceği doğrudur.

Alakası bile yok beya. Benim şu anki internetim normalde 50 Mbps fakat iç tesisat nedeniyle 35 olarak geliyor. Ben Online oyun oynarken bile kardeşime tabii hız sınırı koydum. 200kbps bir hız sınırı var onun ona rağmen rahat gezebiliyor.

Oyuna bağlı. Path of exile oynarken, diğer bilgisayarda 1080P film veya dizi izlenir, benim bilgisayarda ise arka planda YouTube açıktır. Ama hiçbir yavaşlama hissetmiyorum. Kablonet 100Mbps var, laptop yarısını görebiliyor.

Arkadaşla FIFA ve Battlefield oynuyoruz, Discord da açık oluyor arkada. Genelde Netflix'te bir şeyler izliyor kardeşim, muhtemelen yaşadığı takılmalar Netflix kaynaklı o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…