Online oyun oynarken internet hızı düşüyor

Mehmetkaan55

Hectopat
Yer
İnebolu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 Laptop GPU, 16GB RAM, Ryzen 5 5600h
Windows 11 notebook sisteme sahibim. Online oyunlara girdiğimde(Valorant, CS:GO, LoL, vs.) Hem download hızım hem de upload hızım düşüyor. Normalde 26Mbps download 11Mbps Upload'a sahibim fakat oyunlara girdiğimde 7-9 download 0.20 upload almaktayım. Oyundan çıktığım anda düzeliyor. Discord'da yayın açamıyorum. Açtığım zaman da Ms'im yükseliyor zaten sesim gitmiyor yayın da gözükmüyor. Nasıl çözebilirim bunu?

Allah Allah ? Neden acaba ? Online oyunlar internet kullanıyor ya kesin ondandır bence.

6 cihaz TV dahil. Telefonda falan normal değerlerde hız alıyorum.

Allah Allah ? Neden acaba ? Online oyunlar internet kullanıyor ya kesin ondandır bence.
0.20 uploada düşmesi normal mi gibi geliyor? Bana gelmiyor çünkü daha önce yaşamadım böyle bir şey

6 cihaz TV dahil. Telefonda falan normal değerlerde hız alıyorum.

0.20 uploada düşmesi normal mi gibi geliyor? Bana gelmiyor çünkü daha önce yaşamadım böyle bir şey
Diğer cihazlar interneti kapatsın da deneyin. Normal bunlar. Hem bu kadar cihaz hem de sürekli internet kullanan bir uygulama...

Sorunu çözdüm. Lenovo Vantage'de Ağ yükseltme ayarı yüzündenmiş.

Diğer cihazlar interneti kapatsın da deneyin. Normal bunlar. Hem bu kadar cihaz hem de sürekli internet kullanan bir uygulama...

Daha önceden böyle bir sorun yoktu Ağ yükseltme ayarı açık olmasına rağmen ama düzeldi kapatınca. Teşekkürler yardım için.

6 cihaz + Online oyun iyi dayanıyor. Ben 2 cihaz yaptığımda LOL 300 MS görüyorum.
6 cihaz aynı anda aktif kullanmıyor. Çoğunlukla sadece bağlılar. ben 5GHZ kullanırken onlar 2.4GHZ kanalına bağlı oldukları için çok da ping vs olmuyor o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…