Online oyun tavsiyesi

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son zamanlarda çok boştayım. Hikayeli oyunlar hoşuma gitmiyor, acaba LoL denesem mi diye düşünüyorum ama öğrenmesi zor olduğu için çekiniyorum. Minecraft'ta smp sunucularında oynamakta sarabilir. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar son zamanlarda çok boştayım. Hikayeli oyunlar hoşuma gitmiyor, acaba LoL denesem mi diye düşünüyorum ama öğrenmesi zor olduğu için çekiniyorum. Minecraft'ta smp sunucularında oynamakta sarabilir. Ne önerirsiniz?
Cs2 , eğer roleplay seviyorsanız mta san andreas veya fivem .

LoL oynamaktan çekinecek bir şey yok, her yamada oyun daha da kolaylaştırılıyor zaten. Oynaması-öğrenmesi zor değil. Eski ve popüler bir oyun olduğu için bir ton rehberi vsvs var. Kendinizi ilerilere taşımak istiyorsanız tecrübe şart.

Hocam LoL biraz sıkıntıda Overwatch 2, Rainbow Six: Siege gibi bir sürü türlü türlü Online çok güzel oyunlar var, internette biraz yazın açın Steam'i dolaşın uygun bir şey kesin bulursunuz. Ben bazen Sahibinden'de gezer gibi Steam'i açıp geziyorum bakınıyorum öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı