BlueGoldRS Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 747 Çözümler 3 29 Eylül 2021 #1 Hem Battlefront 2 hem de GTA 5 için aynı sorunları alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.433 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #2 Yaşadığınız sorunları biraz daha açabilir misiniz? Üstü kapalı bilgi vermişsiniz. GTA Online'ye bağlanırken nasıl bir hata alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Yaşadığınız sorunları biraz daha açabilir misiniz? Üstü kapalı bilgi vermişsiniz. GTA Online'ye bağlanırken nasıl bir hata alıyorsunuz?
KS KS BlueGoldRS Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 747 Çözümler 3 29 Eylül 2021 #3 Berkay058 dedi: Yaşadığınız sorunları biraz daha açabilir misiniz? Üstü kapalı bilgi vermişsiniz. GTA Online'ye bağlanırken nasıl bir hata alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce açtım oyunu sonra internet bağlantınızda sorun var GTA 5'e geri dönülüyor dedi, açıp kapayınca social club hata vermeye başladı. İnternetimde sorun yok. Artı 0 Eksi
Berkay058 dedi: Yaşadığınız sorunları biraz daha açabilir misiniz? Üstü kapalı bilgi vermişsiniz. GTA Online'ye bağlanırken nasıl bir hata alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce açtım oyunu sonra internet bağlantınızda sorun var GTA 5'e geri dönülüyor dedi, açıp kapayınca social club hata vermeye başladı. İnternetimde sorun yok.