Online oyunlara girememek

Jaff

Hectopat
Yer
Azerbaycan, Bakı
Daha fazla  
Tarayıcıyı falan normal kullanabiliyorum. Ama Online oyunlara giremiyorum.
Oynadığım oyunlardaki hatalar şunlar:
Rocket League - connection to server timed out 71.
Minecraft - internal exception Java.io. İoexception: Read timed out.
GTA V - unable to connect to Game session.

Modemi aç kapa yaptığımda veya VPN ile girdiğimde düzeliyor. Fakat bir süre sonra yine böyle oluyor. Modemi resetledim, PC'ye format attım, farklı DNS adresleri denedim. Yapmadığım 2 şey kaldı, modemin Firewallı'ını kapatmak ve modeme Firmware güncellemesi yapmak. Sormak istediğim soru şu: Firewall'ı kapatırsam bir sorun olur mu? Diğer çözümlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir ara bende yaşıyordum modeminiz Türk Telekom mu bazen sağlayıcılar bir şekilde kapatılıyor sanırım Online oyunlara giremiyorum sadece Google Discord vs takılabiliyorum bazen YouTube'da açılmıyor bence internet sağlayıcısını arayın konuşun halledilir.

Şöyle bir şey olacak.
Edit: Resim eklenmiyor bir türlü.
Bekliyorum, hocam.
Hocam bir ara bende yaşıyordum modeminiz Türk Telekom mu bazen sağlayıcılar bir şekilde kapatılıyor sanırım Online oyunlara giremiyorum sadece Google Discord vs takılabiliyorum bazen YouTube'da açılmıyor bence internet sağlayıcısını arayın konuşun halledilir.
Hocam arayıp konuştum bir sorun yok. Peki Firewall'ı kapatırsam sorun olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı