Eh arkadaşım tam benim kafadasın. Ne mutlu türkiyem nereye kadar ülke çöp oldu gitti. Yıl sonunda dolar 3 TL olacak. Keşke seçim hakkım olsaydı da başka ülkede doğsaydım. Geçen bir konu görmüştüm adam başka ülkede 1500 ile 980 li sistem topluyordu. Biz anca 750 ti ile yetinelim. Müslüman ülke diyoruz o da belli değil. ülkede namaz kılan çocuk ergen vb neredeyse hiç yok. Büyüklerin ise büyük bir kısmı namaz kılmıyor. Sokakta ana baba küfreden çocuklar dolu. Amerika ya bakıyorum adamlar bizden daha imanlı insanlar gibi gözüküyor. Yaptığı dizilerden tut dillerine gel oradan teknolojilerine kadar her şeyi bizden çok daha iyi. İngilizce gibi muazzam bir dil kullanıyorlar. İngilizce dil desteği olmayan hiç bir şey yok gibi. Sanmayın ki oradaki herkes hristiyan Amerika' da müslümanlar da var merak etmeyin. Türklerin eski hallerine baktıkça şuan ki halimize acıyorum doğrusu. Biraz siyasete girdim diye ban yiyeceğime eminim ama buna değer. Şimdi biri gelip istemiyorsan git bu ülkeden diyecek cevabımı şimdiden vereyim:
İmkanım olsa 1 saniye bile durmazdım.