Online Oyunlarda Lag Problemi

aliyaser141404

Kilopat
Daha fazla  
Uzun zamandan beri online oyunlarda gecikme (lag) problemleri yaşıyorum. Denediğim oyunlar Battlefield 4 (TR Server) - PUBG (Avrupa Server).

Daha önce böyle bir sorun yaşamıyordum. Son birkaç aydır bu şekilde problemler olmaya başladı. İnternet hızımı ölçtüğümde Ping genellikle 25-32 arası gidip geliyor. İndirme hızı 7-8 arası, yükleme ise 0.6 - 0.7 arası geliyor.

Dediğim gibi daha önce böyle sorun olmuyordu. Bu arada yerel bir firmadan internet hizmeti alıyorum. Wi-Fi internet. Bilgisayarım masasüstü kabloyla bağlanıyorum.

Format attım, ekran kartı sürücüm güncel. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Muhtemelen servis sağlayıcısından kaynaklanan bir durum gibi gözüküyor fakat önce ben bir şeyler deneyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 2 aydır aynı sorun bende de var. Superonline vdsl kullanıyorum, akşam 5 gece 1 arasında internetim berbat durumda. Ping değeri sabit 36 oluyor. Oyunlarda çok daha yüksek tabi. Altyapı yetersizliği çekiyoruz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı