Online Oyunlarda Ping Sorunu

TechnoNejatTR

Hectopat
Daha fazla  
Son zamanlarda yaşadığım bu yüksek ping sorunu beni çileden çıkarıyor! Öncesinde komşular bağlanıyordu ama şu anda yaklaşık 2 haftadır hiç kimse bağlanmıyor, bunu hala takip ediyorum. Dediğim gibi ping sorunu beni çileden çıkardı ve sizden yardım istemek durumunda kaldım.
Not: 3-4 hafta önce laptop 4 GB RAM'a sahipti. Ama bir 4 GB'lik RAM daha taktırdım. Taktırdığım RAM'in fiyatı normalde 86 TL ama bu RAM biraz eski olduğu için 2. el sayılıyordu. O yüzden bunu 45 TL'ye aldım. Sizce ping sorununun RAM'ler ile bir alakası var mıdır?

Ping olayı, oyun yuğonluğundan kaynaklı server çökmesi yada yavaşlaması, bazende sizin internette bağlantı kalitesine bağlıdır.:like:
Haklısın. Şuan benim indirme hızım 4mbps. Hız testinde pingim 70-90 arası çıkıyor. Oyun içinde 120 gibi. Ama bu sayının 1000'e kadar bile yükseldiğini gördüm. Arka planda çalışan bir uygulama vs. de yok. Sadece benim dışımda 1 kişi daha giriyor. O da bir şeyler indirmiyor. Sadece Youtube'den videolar izliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı