Online oyunları tek oynamak

TDSDoctor

Kilopat
Daha fazla  
Online oyunlar tek başına sarmıyor yani nasıl desem size CS:GO oynarken muhabbet etmek ya da LoL'de arkadaşlarla muhabbet ederek ancak arkadaşım olmadığı için bu 1-2 maç sonrası canım sıkılıyor. Fortnite, PUBG oynayayım diyorum tek sarmıyor, Duo daha heyecanlı ve rekabetli geçiyor. Hikayeli oynasam cep yakan fiyatlar artık bu durumdan sıkıldım. Sizce Online oyunlar tek başına nereye kadar gidebilir. Oyunları oynama isteğim var fakat oyuna girip tek başıma takılınca yalnızlık hissi basıyor ve oyunları oynama isteğim kaçıyor. Yaşım 17, seneye üniversite sınavım var. Sınava çalışacağım fakat 2008 yılından beri PS1 olsun PC olsun bir sürü oyun oynadım gördüm eğlendim fakat son 1 yıldır oyunları alsam bile 2 saat oynayıp salıyorum veya iade ediyorum. Oyunları oynarken şu durum var mesela CS:GO olsun LoL olsun tek başına oynarken o takımın yükünü sırtlayamazsın hele takımından biri feedliyorsa özellikle LoL'de insan kafayı yiyor ve isterseniz 30/0 gidin gene o maçı taşımanız çok zorlaşıyor yani kısacası Online oyunlarda arkadaşsız nasıl zevk alınır veya eğlenceli hale getirilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Profesyonel olarak oynamıyorsanız getirilemez. Ama yine de birkaç tavsiye vermek gerekirse oyun oynarken müzik dinleyebilirsin. İkinci ekranın varsa ondan yoksa telefondan video izleyebilirsin.

Profesyonel olarak oynamıyorsanız getirilemez. Ama yine de birkaç tavsiye vermek gerekirse oyun oynarken müzik dinleyebilirsin. İkinci ekranın varsa ondan yoksa telefondan video izleyebilirsin.
Hocam oyunları profesyonel olarak oynamıyorum ancak hani her zaman üst ligi isterim.

Unlost' un sunucuya gir küçük yaşlarda kişiler gelirse müsade etmesini iste bu kadar asit.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı