Hangi oyun ?
Blackshot dediğim gibi bir FPS oyun.Dua etmen lazım.
Hangi oyun bilgi ver bari?
2 yolu var. Birinci yol çift masaüstü girişi yapmak. Örnek vermek gerekir ise bilgisayar açıldığında 2 kullanıcı girişi olur mesela bilgisayarı 2 kişi kullanıyor. Biri kendi masa üstüne birisi kendi masa üstüne girer. Yani bir bilgisayarda 2 masaüstü bulunur. Bu yol ile yapabilirsin. 64 bit işletim sistemi ile yapabilirsiniz. 32 sorun çıkartabilir.
Diğer yol ise programları var. Ama genellikle bu tür programlar oyunlarda yasaktır. Anlaşılırsa hesabınız silinebilir. Bunun için hiç denemedim.
1. yolu denedin mi dersen 32 bit işletim sistemim olduğu için denemeye kalkmadım. Oluyor mu olmuyor mu bir fikrim yok ama kasıyor diye biliyordum. Hiç uğraşmak istemedim.
Dediğim gibi bu yollar ile istediğin şeyi yapmak mümkün. Ama şahsen yapmadığım için nasıl yapıldığı konusunda bir bilgi veremeyeceğim.
Dediğim şey her oyun için geçerli. Genellikle online oyunlarda çar kasmak için kullanılır. Oyun oynadığım zamanlarda olsa o programın ismini de söylerdim ama 5 aydır hiç bir oyun oynamadığım ve 5 ay daha oynamayı düşünmediğim için bir çok şeyi unuttum.Ama başladığım zaman online oyunlar kısmında oyun tanıtımlarına başlarım ister istemez.
Konu konuyu açar. Konuyu uzattım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.