Online pt paketi mi, supplement mi?

Mhmtx

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
1 seneden uzun zamandir spor yapiyorum ve şu an durumum gayet iyi. Yaza formumu hazirlamak icin ugrasiyorum ancak iki secenek arasında kaldım. Sizce Online pt alip ki bu masun çağlar hocam olacak kendisini cok severek takip ediyorum ve 1 aylik plani 500TL yoksa bigjoy thermonator isimli L-Carnitine urununu mu ya da bigjoy BCAA ripped mi alsam? Para yonunden hiçbir sorunum yok ama durupta hepsini al gitsin demeyin birini almayi planliyorum ki şu anda L-Carnitine olarak bigjoy thermonator kullanıyorum ve 22-23 servis daha var ancak BCAA bitti. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Creatine kullanmiyorum cunku su tutmak istemiyorum yag oranim %16 daha verme planindayim boy 192 kilo 92. sizce Online pt plani almaya deger mi? Ve masun hocami Instagram'dan sitesine gidip bir planini incelerseniz sevinirim ona gore satin alacagim.

Bana sorarsan Online pt çok gerekli bir şey değil. BCAA da önemsiz çünkü wheylerin içerisinde yeterli miktarda bulunuyor. L-karnitin al gitsin kilo vermene yardımcı olur zaten boy kilo oranın da iyi. Ha bana sorarsan hiçbirini alma. Bir sporcunun alması gereken supplementler whey, kreatin, balık yağı vitaminler Omega falan filan biliyorsun onları. Ben bigjoy whey kullanıyorum içinde 5 gram BCAA 5 gram glutamin var 1 ölçekte. Spor sonrası kaslara şifa oluyor adeta. Ekstra BCAA'ya gerek duymuyorum. Bu arada su tutmak istemediğin için kreatin kullanmıyorum demişsin. Kreatin kaslara gidiyor o yüzden aldığı suları da büyük oranda kaslarda tutuyor. Hem güçlendiriyor ve performansı arttırıyor hem de kasların büyük görünmesini sağlıyor. Seni kilolu göstermez ya da ödem falan yapmaz yani. Dediğim gibi wheylerden falan sonra en önemli supplement net olarak kreatindir. Antrenman performansını kişiye bağlı olarak %5 ila %15 arttırır. 3-5 gramlık şey için inanılmaz bir sayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı