Online sertifika nasıl alınır?

Technomember0

Hectopat
Merhaba. CV'mi donatmak istiyorum. Bunun için Online ücretsiz sertifikalar olduğunu öğrendim. Konu olarak bilgisayar ve hayattaki önemli şeyler vs gibi olursa iyi olur. Bunu nasıl alabilirim şartlar neler Zoom üzerinden mi kamera mikrofon şart mı? Detaylıca açıklarsanız sevinirim.

Online sertifikaların hiçbir anlamı yok. Boşuna bu tür sertifikalarla uğraşma, para verme. İlla bir şeyler öğreneceğim diyorsan onun yerine aç ne öğrenmek istiyorsan çalış, temel bilgiye sahip olduğunda CV'ne yaz. Sallıyorum git SWOT analizi öğren CV'ne yaz. Hiçbir firma sertifikalara bakıp çalışan almaz.

Anadolu üniversite e sertifika var e-Devlet onaylı almak istiyorsan oradan al.
Udemy var Online olarak oradan da alabilirsin.

Bence CV için sertifika almak saçmalık. Asıl amacın kendini geliştirmek olmalı. YouTube'dan video izlemek yerine Udemy'den izleyip sertifika alabilirsin elinin altında bir sertifika olur ama hiçbir işe yaramaz. Kendini motive tatmin edersin sadece.

Udemy'den alınan eğitimler ve sertifika CV için iyi durur mu? Mesela sosyal medya eğitimi almak istiyorum hem kendimi bilgilendirmek hem de CV'imde eğitim aldığım görünsün istiyorum ama Udemy güven vermiyor onun yerine önereceğiniz bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. CV'mi donatmak istiyorum. Bunun için Online ücretsiz sertifikalar olduğunu öğrendim. Konu olarak bilgisayar ve hayattaki önemli şeyler vs gibi olursa iyi olur. Bunu nasıl alabilirim şartlar neler Zoom üzerinden mi kamera mikrofon şart mı? Detaylıca açıklarsanız sevinirim.

Hocam alacaksınız e-Devlet'te vs gözüken bir sertifika alın İK'lar diğerlerini önemsemiyor.

Udemy'den alınan eğitimler ve sertifika CV için iyi durur mu? Mesela sosyal medya eğitimi almak istiyorum hem kendimi bilgilendirmek hem de CV'imde eğitim aldığım görünsün istiyorum ama Udemy güven vermiyor onun yerine önereceğiniz bir yer var mı?

Hocam genel olarak İK'lar öyle şeylere pek önem vermiyor e-Devlet'te gözüken veya üniversitelerde verilen programlar olabilir.

Hocam alacaksınız e-Devlet'te vs gözüken bir sertifika alın Ik'lar diğerlerini önemsemiyor.

Hocam genel olarak Ik'lar öyle şeylere pek önem vermiyor e-Devlet'te gözüken veya üniversitelerde verilen programlar olabilir.

İk'lar önem veriyor diyen de var sertifika ile CV dolduran da çok o yüzden bilemedim bu zamana kadar sertifika almaya vaktim olmadı zaten şimdi yeni yeni bakıyorum, teşekkür ederim yanıt için.

Sertifikalı eğitim veren çeşitli siteler var ki bazılarında dünya çapında şirket ve okulların da eğitimleri var. Bu eğitimleri ücretsiz olarak alabilirsin. Ülke sınırları içinde ulaşması çok kolay olduğu için genelde BTK Akademi kullanılıyor ama birçok site var araştırmak lazım. Eğitim videolarını izleyip sondaki sınavı geçersen veriyor sertifikayı. Zoom görüşmesi falan yok. Kimseyle görüşmüyorsun. Düzgün yerlerden aldığın sertifika ik görüşmesinde işe yarıyor bazen. P&G Proje Yönetimi sertifikam vardı benim işe yaramıştı ilk görüşmede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı