3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 13 Kasım 2021 #21 Krantee dedi: arkadaşlarını satan insanların Genişletmek için tıkla... Yahu sanki hoca madalya mı verecek? O tipleri ben de anlamıyorum.
Krantee dedi: arkadaşlarını satan insanların Genişletmek için tıkla... Yahu sanki hoca madalya mı verecek? O tipleri ben de anlamıyorum.
H HeavenorHell Hectopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #22 CnrMoltiSanti dedi: Şakaysa komik, Değilse daha komik. Genişletmek için tıkla... Aslında pek bilgim yok etrafımda kimse bu cezayı almadığı için. Yani iş bulurken bu tür şeylere bakıyorlar diye biliyorum ama sen biliyorsan aydınlat bizi.
CnrMoltiSanti dedi: Şakaysa komik, Değilse daha komik. Genişletmek için tıkla... Aslında pek bilgim yok etrafımda kimse bu cezayı almadığı için. Yani iş bulurken bu tür şeylere bakıyorlar diye biliyorum ama sen biliyorsan aydınlat bizi.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 13 Kasım 2021 #23 @HeavenorHell, devlet kuruluşlarına girerken belki sorun olabilir. Onun dışında hiçbir şey olmaz bile.
@HeavenorHell, devlet kuruluşlarına girerken belki sorun olabilir. Onun dışında hiçbir şey olmaz bile.