Kapalı (Online) Sınırsız Xbox Game Pass Ultimate 15 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel bir şekilde alışverişimizi tamamladık. Çok kibar, çok naif bir kardeşimiz. Böyle insanları gördükçe gerçekten seviniyorum. Güvenle hesap alabilirsiniz.

Dostum ben de Xbox var oluyor mu bir de biraz daha aciklayabilir misin simdi ben sana her ay 15 TL mi verecegim bir de nasıl sınırsız oluyor bilgi ver alayım
Evet hocam oluyor, isterseniz mevcut Xbox hesabınızla isterseniz de yeni Xbox hesabınızla giriş yapabileceksiniz.

Hayır her ay 15 TL ödemeyeceksiniz, bir seferlik ödeyeceksiniz ve ben bunu her ay uzatacağım. 1-2-3 yıl...

Ee hocam sen bu durumdan zararli cikiyorsun cok satman lazim degil mi? 1 2 yili cikarmak için.

Bir bakımdan öyle fakat aylık gelirim olduğu için zaten ödüyorum 45 TL fazla bir miktar değil. Siz de destek olmuş gibi oluyorsunuz işte.

Anladim ben simdi sana parayi attim diyelim sen bana hesabını vericen ben senin hesaba giris yapacağım bir de Xbox'da bir ayar var onu acıp kendi hesabimdan girebilicem mi? Boyle mi yapacağız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…