Kapalı (Online) Sınırsız Xbox Game Pass Ultimate 15 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladim ben simdi sana parayi attim diyelim sen bana hesabını vericen ben senin hesaba giris yapacağım bir de Xbox'da bir ayar var onu acıp kendi hesabimdan girebilicem mi? Boyle mi yapacağız.
Evet zaten TeamViewer ile bağlanıp yapıyorum, size sadece izlemek düşüyor.

Xbox konsollarda da mantık aynı yalnız Online erişemiyorsunuz, sadece offline erişim hakkınız oluyor.

Anladim Online oyun oynamayiz o zaman sanirim bir de sen benim dedigimi yaparsan senin hesabi calarlar sen farkli bir şey yapiyorsun sanirim benim dedigim ayni benim hesap gibi senin hesabi konsola veya PC'ye baglama ve bunun için mail ve sifre lazim sen veriyor musun 15 TL verenlere mail ve sifreyi.

Hocam hala satıyor musunuz alabilirim ben müsait olduğum zaman arkadaşım sıkıntı çıkabilir diyor bence sıkıntı çıkmaz 1 ay kullanırım sıkıntı çıkmazsa arkadaşıma söylerim sıkıntı yok diye oda alır sizden.

Evet mail şifre olarak teslim ediyorum ama önlemlerimi aldım, kimsenin yaymaya yüreği yetmez yani.
Evet hocam satışlar devam etmekte. Dediğiniz gibi 1 ay kullandıktan sonra memnuniyetinizi belirtirsiniz, o da eğer isterse alır.

Tamam hocam en kısa sürede alacağım.

...

Hesapları benden alıp satmanız kesinlikle ama kesinlikle yasaktır!
...
Hocam neye dayanarak böyle bir şey yazdın anlayamadım. Herhangi bir sözleşme vs. yok ortada. Yani örneğin, ben sizden alsam başkasına satsam, hiçbir hak iddia edemeyeceksiniz. Bir sözleşme vs. yok ortada çünkü.

Hocam eğer 15TL verdikten sonra daha fazla vermemize gerek yoksa ben almak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…