Online Soccer Manager'e Facebook ile giriş yapamıyorum

Barney28

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tarayıcıdan bir oyun oynuyorum. İsmi OSM, belki duymuşssunuzdur ama oyuna Facebook ile giriş yapamıyorum. Böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir tarayıcı deneyin.
Sadece bir hesap üstüne kayıtlı değil mi?

Firefox'dan denedim gene aynı hatayı verdi yeni Facebook hesabı açıp denedim gene aynı hatayı verdi yani başka hesaba kesinlikle kayıtlı değil.

Bende daha önce oynuyordum ve hiç böyle bir hata almamıştım, ilginç.
Hocam geçmişi sıfırdan temizlemeyi dener misiniz lütfen, belki Facebook hesabınızda sorun vardır.

Hocam geçmişi sıfırdan temizlemeyi dener misiniz lütfen, belki Facebook hesabınızda sorun vardır.

Google geçmişinden mi bahsediyorsun?

Tarama verilerini sıfırladığım halde gene aynı hatayı alıyorum

Google geçmişinden mi bahsediyorsun?

Tarama verilerini sıfırladığım halde gene aynı hatayı alıyorum

Hmm, o zaman maalesef bu iş benim için biter. Sunucularda bir sıkıntı olabilir yarını bekleyin derim. Size kolay gelsin. Umarım çözersiniz

Bayağı uzunmuş ya. Sadece bilgisayarda mı bu hatayı alıyorsun?

Hayır telefonla denedim farklı Gmail hesapları açarak denedim ama hep aynı benlik bir sorun oldugunu düşünmüyorum ama aklıma başka yapacak bir şey gelmiyor ne yapsam oyunu mu bıraksam acaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…