Online Tabanlı Oyun Tavsiyesi

LogNar

Hectopat
Daha fazla  
Hayalimdeki bilgisayarı aldım fakat oynayacak oyun bulamıyorum. Online ve başından kalkmiyacağım oyunlar istiyorum. Bu arada önceden oynadığım oyunlar CS:GO, LOL, Rust ağırlıklı, gmod, bu oyunlardan çok sıkıldım artık. Böyle her gün hevesle oynamak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim kişiliğini veya hangi tür oyunları sevdiğini bilmiyorum ama ben Warframe tavsiye ederim. Pvp neredeyse yok denecek kadar gereksiz sürekli loot ve craft peşindesin tabi fashion(dekorasyon) oyunun en can alıcı yeri,uzay ve bilim kurgu teması beni çok içine çekmişti, tam arkadaşlar ile uzun soluklu biraz hikaye birazda online eğlence amaçlı bir oyun zaten bitirmek çok zor ,online oyun mantığı sürekli güncelleme geliyor, grafikleri ve oyunun mekanikleri gayet hoş ve sürekli gelişiyor. Ben yaklaşık 8 ay oynadım en son 970 küsür saatim vardı , vaktin bol ise tavsiye ederim benim hayatım karardı resmen lise sondaydim başlarken 😂
Steam üzerinden indirebilirsin.

Sizi yeni bir evrenne davet ediyorum. Path Of Exile POE diye kısaltıliyor. Oyunda öğrenmenin ucu bucaği yok kocaman bir evren. Uzun soluklu asla birakamayacağın bir oyun. 3 4 aylık periyotlarla sıfirlanan ligler var. Her lig baska bir build yaptığın için sıkılmıyorsun. Farmlayarak güclü itemler düsürmeye calısıyorsun. Oyun sonu güclü boslar var onları kesmeye çalışıyoruz. Kolay değil herkes kesemiyor bu yüzden zevkli. Ve en eğlenceli yanlarından biri oyun ici trade sistemi yani ticaret. Dusurdugumuz itemleri satarak oyun parasi elde edip baska istedigimiz itemleri alabiliyoruz. Ticaret cok aktif oyunda. Piyasa bilmek baya one geciriyor. Arpg türünde diablo benzeri ama daha guzeli. Çoğu insan diablo yerine bunu oynuyor.

Hayalimdeki bilgisayarı aldım fakat oynayacak oyun bulamıyorum. Online ve başından kalkmiyacağım oyunlar istiyorum. Bu arada önceden oynadığım oyunlar CS:GO, LOL, Rust ağırlıklı, gmod, bu oyunlardan çok sıkıldım artık. Böyle her gün hevesle oynamak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Path Of Exile diyorum başkada bişey demiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı