Online Tabanlı Oyun Tavsiyesi

Ben şuan Black desert online oynuyorum yaklaşık 7000 saat oynadım. Aynı anda oynayacak oyun arıyorum ben browser tarzı.

Ben şuan Black desert online oynuyorum yaklaşık 7000 saat oynadım. Aynı anda oynayacak oyun arıyorum ben browser tarzı.
BDO büyük bir zaman kaybı başından kalkmaman gerekiyor zevk almıyorsun oyunu oynamak insanalrdan geri kalmamak zorunluluk haline geliyor. Zevk almasan zorunlu bir şekilde bazı şeyleri yapıyorsun. Bu zorunluluk zevkli yanlarınıda alıp götürüyor oyunun. afk bırakcam diye 190 tl elektirik faturası geldi mesela. 2 hafta önce sildim attım BDO yu. Ama tercihine oynamana saygı duyuyorum. Seversen Popmundoya bir göz at browser tabanlı yıldız şarkıcı kariyeri oluşturma oyunu. Başka dallardada gelişebiliyorsun oyunda.

AFK bırakacağım diye 190 TL elektrik faturası geldi mesela.
Bilgisayar, telefon, laptop ürünleri elektrik faturasının zerresini oluşturur alakası yok o fatura ile açık bırakmanın. Yıllardır bilgisayarım hep aktif ve açıktır değişen hiçbir şey yok.

Path Of Exile inceledim de baya detay var sanırım, bir düşün derim.

Ben afk bırakıyorum 2 pc kardeşim ile 120 130 tl geliyor kapatınca da 100 110 geliyor. Ben zevk alıyorum deniz olsun lifeskill olsun. Isleme yaparken oyun arıyorum.

MMO oynayacaksan BDO'dan çok daha güzel oyunlar var. Elder Scroll online / Guild wars 2 / WOW (aylık ödeme sistemi olsa bile bence hala en iyi MMO)

PUBG alabilirsin. Oyuna alışınca gayet keyifli oluyor. Onun dışında Black Desert tavsiye ederim.

Bunları yazmak için konuya girdim ama siz benim yazmak istediklerimi yazmışsınız. +1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…