muratzaydin Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Yurt içi seyahat edeceğim. Online 3 bilet aldım, bunların çıktısını almam şart mı? Şart değilse ne yapmam yeterli kontrol noktasında? Not: Pegasus'tan aldım biletleri. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
Yurt içi seyahat edeceğim. Online 3 bilet aldım, bunların çıktısını almam şart mı? Şart değilse ne yapmam yeterli kontrol noktasında? Not: Pegasus'tan aldım biletleri.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.310 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 24 Haziran 2024 #2 Değil. Bagaj teslim yerinde kimliğinizi vererek biletinizi teslim alabilirsiniz. Ya da mobil biniş bileti de alabilirsiniz site üzerinden. Artı 0 Eksi
Değil. Bagaj teslim yerinde kimliğinizi vererek biletinizi teslim alabilirsiniz. Ya da mobil biniş bileti de alabilirsiniz site üzerinden.
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 24 Haziran 2024 #3 Hayır. Artı 0 Eksi
KS KS muratzaydin Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #4 imnotagamer dedi: Değil. Bagaj teslim yerinde kimliğinizi vererek biletinizi teslim alabilirsiniz. Ya da mobil biniş bileti de alabilirsiniz site üzerinden. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam. Teşekkür ederim. imnotagamer dedi: Değil. Bagaj teslim yerinde kimliğinizi vererek biletinizi teslim alabilirsiniz. Ya da mobil biniş bileti de alabilirsiniz site üzerinden. Genişletmek için tıkla... Hocam mobil iniş kartındaki qr kodu telefonum üzerinden göstermem yeterli olur mu? Çıktısını çıkarmam gerekiyor mu? Son düzenleme: 25 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: Değil. Bagaj teslim yerinde kimliğinizi vererek biletinizi teslim alabilirsiniz. Ya da mobil biniş bileti de alabilirsiniz site üzerinden. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam. Teşekkür ederim. imnotagamer dedi: Değil. Bagaj teslim yerinde kimliğinizi vererek biletinizi teslim alabilirsiniz. Ya da mobil biniş bileti de alabilirsiniz site üzerinden. Genişletmek için tıkla... Hocam mobil iniş kartındaki qr kodu telefonum üzerinden göstermem yeterli olur mu? Çıktısını çıkarmam gerekiyor mu?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.310 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 25 Haziran 2024 #5 muratzaydin dedi: Hallettim hocam. Teşekkür ederim. Hocam mobil iniş kartındaki qr kodu telefonum üzerinden göstermem yeterli olur mu? Çıktısını çıkarmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bagajınız varsa zaten biletinizi veriyorlar. Vermeseler de o kod ile girebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
muratzaydin dedi: Hallettim hocam. Teşekkür ederim. Hocam mobil iniş kartındaki qr kodu telefonum üzerinden göstermem yeterli olur mu? Çıktısını çıkarmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bagajınız varsa zaten biletinizi veriyorlar. Vermeseler de o kod ile girebiliyorsunuz.