Ailem kuşumu veterinere götürmüyor ben de dışarı çıkamıyorum düşündüm. Online veteriner var mıdır? Baksa fotoğraflara ciddi bir şey varsa ailem mecbur götürür diye düşündüm. Bildiğiniz var mı?
Ailem kuşumu veterinere götürmüyor ben de dışarı çıkamıyorum düşündüm. Online veteriner var mıdır? Baksa fotoğraflara ciddi bir şey varsa ailem mecbur götürür diye düşündüm. Bildiğiniz var mı?
Her hangi bir şeyinin olduğunu düşünüyorsan hemen gidip götürmelisin ben kedimi bugün kaybettim veterinerim hiç bir şey yok dedi iyileşir düzelir dedi kedim düzelmedi onlara güvendim inandım bana yalan söylediler kedimi öldürdüler
Herhangi bir şeyinin olduğunu düşünüyorsan hemen gidip götürmelisin ben kedimi bugün kaybettim veterinerim hiçbir şey yok dedi iyileşir düzelir dedi kedim düzelmedi onlara güvendim inandım bana yalan söylediler kedimi öldürdüler.