İlk kürümde 3 kg civarı yağsız kas kütlesi ekledim 10 hafta civarı bir sürede. Standart önerilen dozda başladım (haftalık 500 mg), son haftalar dozu 750'e çıkardım ama çok kötü hissetmiştim östrojenim 100'lere falan çıkmıştı, stres hormonları (adrenalin) sürekli aktifti, göz teması bile kuramıyordum. Eğer başlamayı düşünüyorsan ve daha başlamadıysan ilaçlara, önerim blast ve cruise yapman olacaktır. PCT yapsan bile kazandığının yarısını kaybediyorsun, psikolojik ve nörolojik yandan da kötü yanları var PCT'nin, sağlıklı değil.
Haftalık 400 mg yeterli olur senin için, 500 mg ile karşılaştırma açısından ek kas kazancı aynıdır. Enantat (uzun ester) yeterli olacaktır, kısa esteri definasyon dönemlerinde bile kullanmadım. AI Arimidex haftada 500 mg alırken, her enjeksiyon gününden iki gün sonra 0,5 mg alıyordum haftada 1 mg ediyor. Sen 400 mg kullanacağın için AI haftada 0,5 mg arimidex yeterli olabilir 0,25'e bölersen tableti. Definasyon dönemlerinde haftada 150 mg'ın üstüne çıkma, kası korumak için gerek yok fazlasına.