Only Up mı yoksa Getting Over It mi?

Hangisi beni daha çok çıldırtır?

• Getting Over It

Oy: 9 47,4%
  • Only Up!

Oy: 10 52,6%

• Oy verenlerin toplamı
    19
Getting over it bitirilmesi en zor oyunlardan biri. Birkaç saate iade edersiniz öyle söyleyeyim. Ama only up tam strese girmelik değil. Arkadaki müzikten tutun yukarıdan manzarasına kadar her şey mükemmel. Tabii eğer sinir krizi geçirmek istiyorsanız getting over it önerimdir.

Getting over it bitirilmesi en zor oyunlardan biri. Birkaç saate iade edersiniz öyle söyleyeyim. Ama only up tam strese girmelik değil. Arkadaki müzikten tutun yukarıdan manzarasına kadar her şey mükemmel. Tabii eğer sinir krizi geçirmek istiyorsanız getting over it önerimdir.

Tespitleriniz gayet doğru ama Only Up'un bir yayınını izlediğimde oyunun bir hayli uzun olduğunu gördüm. Hatta çok yukarı çıkıp en aşağı düşenleride:)Sanırım ikisini de oynayacağım. Cevap verdiğin için teşekkür ederim!

Tespitleriniz gayet doğru ama Only Up'un bir yayınını izlediğimde oyunun bir hayli uzun olduğunu gördüm. Hatta çok yukarı çıkıp en aşağı düşenleride:)Sanırım ikisini de oynayacağım. Cevap verdiğin için teşekkür ederim!
Sizden ricam only up in steam veya epic linkini atarmısınız bende oyun yok steamde görmüyorum

Tespitleriniz gayet doğru ama only Up'un bir yayınını izlediğimde oyunun bir hayli uzun olduğunu gördüm. Hatta çok yukarı çıkıp en aşağı düşenleride:)sanırım ikisini de oynayacağım. Cevap verdiğin için teşekkür ederim!

Rica ederim. Görmemişim mesajını, genelde takılmıyorum artık forumda :)

İkisinde de bol bol klavye kırar monitör yumruklarsınız. Ama daha sinir edici olarak Getting Over It kesinlikle bence. Kontrolleri falan da delirtiyor adamı.

Getting over it kesinlikle. Sevgilimle kavga ederken oynuyordum bitirmiştim çok sarıyordu. Bir kere bitirince ikinci üçüncü bitirişiniz daha hızlı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı