Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Klavyede dakikada ortalama kaç kelime yazabiliyorsunuz? Ben Onparmak Hız Testi bu siteden baktığımda 79 dks diyor.
Klavyede dakikada ortalama kaç kelime yazabiliyorsunuz? Ben Onparmak Hız Testi bu siteden baktığımda 79 dks diyor.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2025 #2 Arsuda07 dedi: Klavyede dakikada ortalama kaç kelime yazabiliyorsunuz? Ben Onparmak Hız Testi bu siteden baktığımda 79 dks diyor. Genişletmek için tıkla... Düşük yaptım bu sefer 62 dks.
Arsuda07 dedi: Klavyede dakikada ortalama kaç kelime yazabiliyorsunuz? Ben Onparmak Hız Testi bu siteden baktığımda 79 dks diyor. Genişletmek için tıkla... Düşük yaptım bu sefer 62 dks.
E efetg Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 Arsuda07 dedi: Klavyede dakikada ortalama kaç kelime yazabiliyorsunuz? Ben Onparmak Hız Testi bu siteden baktığımda 79 dks diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anlık 85(skor) klavyeye alışırsam ve LoL oynarken denk gelirse 100 küsurlere çıkacagıma inanıyorum.
Arsuda07 dedi: Klavyede dakikada ortalama kaç kelime yazabiliyorsunuz? Ben Onparmak Hız Testi bu siteden baktığımda 79 dks diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anlık 85(skor) klavyeye alışırsam ve LoL oynarken denk gelirse 100 küsurlere çıkacagıma inanıyorum.