Hiç gerek yok buna. Ben hem CAT6 hem CAT7 yaptım hız yine aynı 960 Mbps civarı. Ancak CAT5E var ise bunu CAT6 yapmanızı öneririm daha stabil bir bağlantı oluyor.
Saçma değil. Binlerce modem ürettiriyorlar. Hepsinden 5-10₺ kar elde etseler bu miktar onlar için fazladan bedava modem anlamına gelir. CAT5'te aynı görevi görüyor sonuçta. Aslında yapılması gereken Superonline'ın yaptığı gibi ONT'si içine gömülü modem ürettirmek.
Hiç gerek yok buna. Ben hem CAT6 hem CAT7 yaptım hız yine aynı 960 Mbps civarı. Ancak CAT5e var ise bunu CAT6 yapmanızı öneririm daha stabil bir bağlantı oluyor.
Saçma değil. Binlerce modem ürettiriyorlar. Hepsinden 5-10₺ kar elde etseler bu miktar onlar için fazladan bedava modem anlamına gelir. CAT5'te aynı görevi görüyor sonuçta. Aslında yapılması gereken Superonline'ın yaptığı gibi Ont'si içine gömülü modem ürettirmek.
Kar şirketler için önemli ama bazı kullanıcılar da stabil, sorunsuz olmasını istiyor.
Evet, ont si içinde olması iyi ama o modemi kullananlar bazıları memnun bazıları memnun değil gibi. Tüm ISS'lerin ont si içinde ki modele yatırım yapmaları bence de iyi olur.