kadricanaydin0 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #1 Türk Telekom 1000 Mbps internet kullanıyorum. TP-Link GE800 router aldım. Fiberi direkt routera takmak istiyorum. Sfp modül olarak TP-Link TL-SM5110-LR 10 Gigabit olanı aldım.
Türk Telekom 1000 Mbps internet kullanıyorum. TP-Link GE800 router aldım. Fiberi direkt routera takmak istiyorum. Sfp modül olarak TP-Link TL-SM5110-LR 10 Gigabit olanı aldım.
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #2 Merhaba, konuyla ilgili bu videoya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, konuyla ilgili bu videoya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et