Nameless44 Megapat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2015 #1 Merhaba oyun oynarken fraps gibi programların FPS sayacı gibi sürekli ekranın köşesinde durup saati gösterecek bir program arıyorum. Böyle bir program var mı ? (Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim yanlış açtıysam söyleyin)
Merhaba oyun oynarken fraps gibi programların FPS sayacı gibi sürekli ekranın köşesinde durup saati gösterecek bir program arıyorum. Böyle bir program var mı ? (Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim yanlış açtıysam söyleyin)
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2015 #2 Fraps önermem çünkü 2 yıldır güncellenmiyor. MSI Afterburner öneririm.
Nameless44 Megapat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #3 adn1925 dedi: Fraps önermem çünkü 2 yıldır güncellenmiyor. MSI Afterburner öneririm. Genişletmek için tıkla... iyide ben fraps ile ilgili bilgi istemedim fps göstergesi gibi çalışan saat göstergesi istedim.
adn1925 dedi: Fraps önermem çünkü 2 yıldır güncellenmiyor. MSI Afterburner öneririm. Genişletmek için tıkla... iyide ben fraps ile ilgili bilgi istemedim fps göstergesi gibi çalışan saat göstergesi istedim.