Bu onur belgesi neye göre veriliyor hala anlamış değilim hocanın isteğine goremi yoksa en yüksek ortalamaya göre mi? Çünkü az önce belgeler e-Okul'a girilmiş ve ne aldığımız gözüküyor. Sınıftan onur alan çocuk yazdı bana e-Okul'a bak belgeler girilmiş diye bende onur almışım dedi. Bende belge girilmemiş. Soruyu sorma sebebim bu onur alan çocuk meslek dersinde adamakıllı çalışmıyor bile.
Sadece meslek değil kültür derslerinde düzgün çalışmıyor her dakika sohbet ediyor kopya çekiyor saçma sapan hareketleri var ama ben hocanın gözü önünde saatlerce çalıştım en yüksek notlar bende. En yüksek meslek notlari da bende ama çocuğun edebiyat sözlüleri 90 90 olduğu için edebiyatta 5 saat olduğu için çocuk bana 1-2 puan ortalamaya fark attı.
Gözünün önünde deli gibi çalıştım meslek hocası da onur belgesini o çocuğa vermiş üstelik hoca daha 2 hafta önce bana şu an sınıfın en iyisi sensin dedi onuru hak ediyorsun dedi ama işte gidip edebiyat sözlüleri yüzünden bana azıcık fark atan çocuğa verdi.
3 yıldır hoca aynı çocuğa onur verip duruyor. 3 yıldır belge getiremiyorum kafayı yiyeceğim artık.