Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #1 Başlıktaki gibi biri bisiklet biri scooter, hangisini tavsiye edersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2025
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.068 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #2 Musap5 dedi: Başlıktaki gibi biri bisiklet biri scooter, hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Onvo 13 Plus çok daha hızlı o yüzden Onvo.
Musap5 dedi: Başlıktaki gibi biri bisiklet biri scooter, hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Onvo 13 Plus çok daha hızlı o yüzden Onvo.
Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #3 NYTMARE dedi: Onvo 13 Plus çok daha hızlı o yüzden Onvo. Genişletmek için tıkla... Hocam bu mesele çok aklıma takıldı inanın motor mu scooter mı bisiklet mi hangisini alacağımı bilmiyorum malum kışta geliyor.
NYTMARE dedi: Onvo 13 Plus çok daha hızlı o yüzden Onvo. Genişletmek için tıkla... Hocam bu mesele çok aklıma takıldı inanın motor mu scooter mı bisiklet mi hangisini alacağımı bilmiyorum malum kışta geliyor.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.068 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #4 Musap5 dedi: Hocam bu mesele çok aklıma takıldı inanın motor mu scooter mı bisiklet mi hangisini alacağımı bilmiyorum malum kışta geliyor. Genişletmek için tıkla... Kışın motor bile zor sürülüyor hocam o yüzden kararını kışa göre verme.
Musap5 dedi: Hocam bu mesele çok aklıma takıldı inanın motor mu scooter mı bisiklet mi hangisini alacağımı bilmiyorum malum kışta geliyor. Genişletmek için tıkla... Kışın motor bile zor sürülüyor hocam o yüzden kararını kışa göre verme.