Onvo 42OV6000F TV'de uygulamalar güncel değil

rageddon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, çok acilinden sizden yardım istiyorum. Onvo 42OV6000F model Smart televizyon aldım ve Play Store'dan YouTube Music'i indirdim. Fakat uygulama çalışmıyor, açtığımda ekranda "Kullandığınız YouTube Music sürümü desteklenmiyor. Uygulamayı kullanmaya devam edebilmek için güncelleyin." yazısı ile karşılaşıyorum. Altındaki "Güncelle" butonuna bastığımda ise televizyon internete bağlı olmasına rağmen internete bağlı olmadığını belirtip aynı ekrana atıyor. Güncellemek istedim, Play Store'a tekrar girdim fakat herhangi bir güncelleme yazısı göremedim. Çok acilinden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Play store verilerini temizlemek, google hesabını kaldırıp yeniden eklemek gibi şeyler öneriliyor. Bunlar olmazsa dediğiniz youtube music'in son sürümünü apk olarak bulabilirseniz onu yüklemeyi deneyebilirsiniz. Maalesef başka bir şey aklıma gelmiyor.

Merhaba. Öncelikle düşünüp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Başta dediğiniz Play Store verilerini temizlemeyi ve Google hesabını kaldırıp yeniden ekleme önerilerini hiç yapmadım bunları bir deneyeyim, fakat yine de olmazsa APK illaki bir sitede vardır diye düşünüyorum ama nereden indireceğim konusunda bir fikrim yok bazı zararlı siteler açısından eğer bilginiz varsa biraz daha yardımcı olabilirseniz bu konuda çok sevinirim.

APK yüklemek için televizyonunuza ve telefonunuza share files to TV uygulamasını indirin.

Play Store APK:
YouTube Music APK:

İki cihaza da bu uygulamayı yükledikten sonra açın ve telefonu dosya gönderici, TV'yi dosya alıcı seçin. APK dosyasını TV'ye gönderdikten sonra TV'de dosya yöneticisi tarzı bir uygulama var ise oradan APK dosyasını kurun, yoksa Play Store üzerinden yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…