L leone1907 Kilopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 306 Çözümler 1 23 Mart 2022 #1 İçinde Android 9 olan Onvo Smart TV var, bazı programları sildim ama ana ekrandan gitmiyor. Bunları nasıl silebilirim?
İçinde Android 9 olan Onvo Smart TV var, bazı programları sildim ama ana ekrandan gitmiyor. Bunları nasıl silebilirim?
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 1 23 Mart 2022 #2 Konu dışıdda hocam. Onvodan memnun musun?
Bars99 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2022 #3 Yazılımsal sorun o. F Launcher yükleyin derim. FLauncher - Latest version 0.18.0 for Android App Personalization Download FLauncher - Latest version 0.18.0 for Android App Personalization - Developed By: Étienne Fesser - Open-source Android TV launcher apkgk.com Bu değil mi ana ekran? Sorunlu bu Dosya Ekleri maxresdefault.jpg 115,1 KB · Görüntüleme: 271
Yazılımsal sorun o. F Launcher yükleyin derim. FLauncher - Latest version 0.18.0 for Android App Personalization Download FLauncher - Latest version 0.18.0 for Android App Personalization - Developed By: Étienne Fesser - Open-source Android TV launcher apkgk.com Bu değil mi ana ekran? Sorunlu bu
L leone1907 Kilopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 306 Çözümler 1 23 Mart 2022 #4 Bars99 dedi: Yazılımsal sorun o. F Launcher yükleyin derim. FLauncher - Latest version 0.18.0 for Android App Personalization Download FLauncher - Latest version 0.18.0 for Android App Personalization - Developed By: Étienne Fesser - Open-source Android TV launcher apkgk.com Bu değil mi ana ekran? Sorunlu bu. Genişletmek için tıkla... Aynen bu, Netflix exen falan kaldı gitmiyor. osmannr dedi: Konu dışıdda hocam. Onvodan memnun musun? Genişletmek için tıkla... Daha çok yeni ama şimdilik görüntüsü ve hızı gayet güzel.
Bars99 dedi: Yazılımsal sorun o. F Launcher yükleyin derim. FLauncher - Latest version 0.18.0 for Android App Personalization Download FLauncher - Latest version 0.18.0 for Android App Personalization - Developed By: Étienne Fesser - Open-source Android TV launcher apkgk.com Bu değil mi ana ekran? Sorunlu bu. Genişletmek için tıkla... Aynen bu, Netflix exen falan kaldı gitmiyor. osmannr dedi: Konu dışıdda hocam. Onvodan memnun musun? Genişletmek için tıkla... Daha çok yeni ama şimdilik görüntüsü ve hızı gayet güzel.
Kendook Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 315 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2022 #5 leone1907 dedi: İçinde Android 9 olan Onvo Smart TV var, bazı programları sildim ama ana ekrandan gitmiyor. Bunları nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamaları sıralama tuşu varsa ona basıp, oradan kaldırmayı seçebilirsiniz. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
leone1907 dedi: İçinde Android 9 olan Onvo Smart TV var, bazı programları sildim ama ana ekrandan gitmiyor. Bunları nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamaları sıralama tuşu varsa ona basıp, oradan kaldırmayı seçebilirsiniz. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Bars99 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2022 #6 leone1907 dedi: Aynen bu, Netflix exen falan kaldı gitmiyor. Genişletmek için tıkla... O arayüz sıkıntılı biraz, dediğim gibi FLauncher kurun.
leone1907 dedi: Aynen bu, Netflix exen falan kaldı gitmiyor. Genişletmek için tıkla... O arayüz sıkıntılı biraz, dediğim gibi FLauncher kurun.
nuriburakkm Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 332 Çözümler 3 Yer İzmir 16 Ocak 2023 #7 Sıkıntılı değil, ilk başta o uygulamalar yüklü değilken de Netflix, Exxen, beIN gibi uygulamalar vardı. Sponsorluk gibi, Philips'te de aynı şekilde, üstüne tıklayınca uygulama mağazasına giriyor.
Sıkıntılı değil, ilk başta o uygulamalar yüklü değilken de Netflix, Exxen, beIN gibi uygulamalar vardı. Sponsorluk gibi, Philips'te de aynı şekilde, üstüne tıklayınca uygulama mağazasına giriyor.