Onvo mu yoksa scoowy mi?

DarkSays

Hectopat
Daha fazla  
Bu aralar elektrikli scooter almayı düşünüyorum. Fakat iki marka arasında kaldım. Hangisi daha kaliteli, hangisi malının arkasında daha çok duruyor, hangisi daha performanslı? Scoowy 500watt Pro Max 15k fakat Onvo'nun 1000 Watt'ı 15k Onvo daha ucuz olmasının sebebi ne? Aklıma bir sürü soru takıldı. Bilgi sahibi olan varsa söyleyebilir mi? İkisinin de linkini bıraktım. Scoowy 500W PRO MAX Elektrikli Scooter – Scoowy Elektrikli Scooter Onvo OV-011 Elektrikli Scooter 500 Watt Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Son düzenleyen: Moderatör:
bende birkaç saattir araştırmaya başladım bu iki cihazı bu konuya denk geldim yorum yapmak için üye oldum.şimdiye kadar gördüklerimde scoowy için onvodan daha konforlu olduğunu söylüyorlar.onvo için gidon gevşiyor vs diye yorumlar gördüm.onvo havalı lastik, ben bu lastik patlama olayından korktuğum için dolgulu almayı düşünüyordum scoowyde ayrıca satılan dolgulu lastik var 10inçlik .şu ana kadar scoowy önde gidiyordu ama yokuş performansı kötüymüş ve motorlar zorlamaya karşı bozuluyormuş birkaç kişi bundan şikayetçi motor koruma sistemi yok mu bilemedim çünkü servisle konuştuklarında kullanıcı hatası olduğunu söylediklerini iletiyorlar kullanıcılar yorumlarda.ayrıca scoowyde kazaya sebebiyet veren bir kronik sorun olduğunu yazmışlar işletmenin google yorumlarına.anlayacağınız birkaç saat araştırdıktan sonra en başa döndüm siz başka alternatifler bulabildiniz mi, benide bilgilendirirseniz sevinirim

ek olarak ikisininde gidonu ince duruyor pek sağlam durmuyor.iki modelde aynı yere yaptırılan fason ürün gibi duruyor önemli olan servisi onvonun servis adresi yok internet sitesinde ilginç geldi bu durum bana yücelbaş group diye biryer çıkıyor ana satıcı.scoowy içinde motor arızası çok oluyor diye şikayetler var mevcut modeldeki arızayı düzeltmek yerine 1600w modeli çıkarmışlar ama 500 alanlar motor arıza sorununu yaşamaya mahkumlar galiba.citymate tiger modeli içinde güzel yorumlar yazılmış ama hiçbirşeyde stoklarda yok onunda fiyatı biraz pahalı buna göre.iyice kafam karıştı işin içinden çıkamadım umarım birileri gelip yeni fikirler verirler

Son düzenleme:

Vallahi bende emin olamadım kaliteli olan citymate 1000W tork var ama oda biraz pahalıya patlıyor bende bilmiyorum vallahi. Citymate Tiger 500 Watt Elektrikli Scooter Amortisörlü 1000Watt Tork Bluetooth - CityMate Scooter

Yokuş performansıda iyi diyorlar.

döndüm dolaştım onvoya geldim ben sanırım 011 alacağım onvo 102 daha sağlam görünüyor ama her iksinide kullanan 011'in daha kullanışlı olduğunu söylüyorlar.
birde mi navee n65 500w scootera denk geldim ondada baya kullanıcılar memnunda çıktık yine 20 bin bandına.galiba 10-13 bin lira bandında onvo tercih edilebilir, 20 bine çıkınca navee ve citymate tiger.ama onvo alıyorsak başımızın çaresine bakmamız gerekiyor sanırım servis şikayetleri var memnun değil kullanıcılar.

Onvo'dan o yüzden korukuyorum. Bozulunca ucuz şeyden ne bekliyorsunuz dedikleri bile olmuş. Pek iç açıcı değil.

Onvo'dan o yüzden korukuyorum. Bozulunca ucuz şeyden ne bekliyorsunuz dedikleri bile olmuş. Pek iç açıcı değil.
scoowyde gidon çatlıyormuş ince olduğu için kronik bir sorunmuş. ya paraya kıyıp iyi bişey alacağız yada scoowy yada onvo alıp servis dışı iyi bir scooter tamircisi bulup sorun olduğunda ona götüreceğiz.

Scoowy kalitelimi bilemiyorum ama mallarının arkasında duruyorlar.

şu iki yorum dikkatimi çekti, kronik olan sorunu araştırdım kullanıcılarla konuştum onayladılar gidon çatlıyormuş. youtube inceleme videolarının yorumlarında motoru zorlamayın yanıyor rampalarda diye uyaranlar vardı sonra kullanıcı hatası diyormuş servis. banada ilk scoowy daha mantıklı gelmişti ama gidon ciddi problem korkuttu açıkçası.bizden başkada elektrikli scooter hakkında fikri önerisi olan yok forumda sağolsunlar

Dosya Ekleri

• vetron.png
    41,9 KB · Görüntüleme: 162

Bence ikisini de almamak lazım .

Onvodada batarya sorunu var servis çok kötü deniliyor.

Bence ikisini de almamak lazım .

Onvodada batarya sorunu var servis çok kötEki Görüntüle 1422565ü deniliyor.
evet hocam onu söylemeyi unuttum okudum onuda ama istisna diye düşündüm fabrikasyon sorun olabilir o bataryada başka öyle bir şikayet duymadım.

şu ürün güzel diyorlar ama bununda ayaklığı sürekli yere vurup duruyormuş hepsinin bir kusuru var valla içinden çıkılmaz bi hal aldı keşke çoğu insan gibi araştırmadan alabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…