Onvo mu yoksa scoowy mi?

Evet hocam onu söylemeyi unuttum okudum onu da ama istisna diye düşündüm fabrikasyon sorun olabilir o bataryada başka öyle bir şikayet duymadım.

Şu ürün güzel diyorlar ama bununda ayaklığı sürekli yere vurup duruyormuş hepsinin bir kusuru var vallahi içinden çıkılmaz bir hal aldı keşke çoğu insan gibi araştırmadan alabilsem :)

Vallahi en iyisi ya bunu alacağım (biraz eğimi sıkıntılı ama) ya da citymate tiger alacağım en mantıklısı citymate geliyor aklıma en azından %20 indirimde var. Citymate Tiger 500 Watt Elektrikli Scooter Amortisörlü 1000Watt Tork Bluetooth - CityMate Scooter

Hiç emin değilim şu an citymate de aksesuar yok korna yok biraz sıkıntı.

Belirli bir hıza ulaşınca motor çalışıyor bir de.

Son düzenleme:
Vallahi en iyisi ya bunu alacağım (biraz eğimi sıkıntılı ama) ya da citymate tiger alacağım en mantıklısı citymate geliyor aklıma en azından %20 indirimde var. Citymate Tiger 500 Watt Elektrikli Scooter Amortisörlü 1000Watt Tork Bluetooth - CityMate Scooter

Hiç emin değilim şu an citymate de aksesuar yok korna yok biraz sıkıntı.

Belirli bir hıza ulaşınca motor çalışıyor bir de.
ona dikkat etmemiştim haklısın onunda aksesuar eksileri var. amortisörlü olsun aksesuarlı olsun bluetoothlu olsun gidonu sağlam olsun birde anahtarlı çalıştırma olsun falan derken kendime uygun bir scooter bulamayacağımı anladım gözümü karartıp bi tane alacağım galiba scoowy için arayacağım satıcıyı gidon sorununu teslim etmeden düzeltiriz ve motora garanti veriyoruz derlerse scoowyde şansımı deneyebilirim belki.

Ona dikkat etmemiştim haklısın onunda aksesuar eksileri var. Amortisörlü olsun aksesuarlı olsun Bluetooth'lu olsun gidonu sağlam olsun bir de anahtarlı çalıştırma olsun falan derken kendime uygun bir scooter bulamayacağımı anladım gözümü karartıp bir tane alacağım galiba scoowy için arayacağım satıcıyı gidon sorununu teslim etmeden düzeltiriz ve motora garanti veriyoruz derlerse scoowyde şansımı deneyebilirim belki.

Motora bence bir şey derler illaki çünkü o alet gösterdiği eğimden fazlasınada çıkıyor fakat o aleti sen daha fazlası için zorladığında senin suçun luyor o yüzden çıkamıyacağı eğimlere bulaşmamak lazım benim her gün gidip geliceğim yerin eğimi %20.

Ona dikkat etmemiştim haklısın onunda aksesuar eksileri var. Amortisörlü olsun aksesuarlı olsun Bluetooth'lu olsun gidonu sağlam olsun bir de anahtarlı çalıştırma olsun falan derken kendime uygun bir scooter bulamayacağımı anladım gözümü karartıp bir tane alacağım galiba scoowy için arayacağım satıcıyı gidon sorununu teslim etmeden düzeltiriz ve motora garanti veriyoruz derlerse scoowyde şansımı deneyebilirim belki.

Scoowy bana da mantıklı geliyor aksesuarları olsun özellikleri olsun. Belki Pro Max sürümünde düzeltmişlerdir gidon sorununu.

Son düzenleme:
Motora bence bir şey derler illaki çünkü o alet gösterdiği eğimden fazlasınada çıkıyor fakat o aleti sen daha fazlası için zorladığında senin suçun luyor o yüzden çıkamıyacağı eğimlere bulaşmamak lazım benim her gün gidip geliceğim yerin eğimi %20.

Scoowy bana da mantıklı geliyor aksesuarları olsun özellikleri olsun. Belki Pro Max sürümünde düzeltmişlerdir gidon sorununu.
inşallah sormadan almayacağım hatta gidip direk ordan alırım :) 1600lük olanları canavar gibidir çift motormuş iki tekerdede motor var ama pro maxta sorun halledilmişse o kadar para vermeye gerek yok tatmin eder heralde

İnşallah sormadan almayacağım hatta gidip direk oradan alırım :) 1600'lük olanları canavar gibidir çift motormuş iki tekerdede motor var ama Pro Max'ta sorun halledilmişse o kadar para vermeye gerek yok tatmin eder herhalde

İnşallah sorunsuz çıkar. 🙂 ben bu 1 ay içinde almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı