Onvo OV-011 almaya değer mi?

BorakanT

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese merhaba. Elektrikli scooter sektörünü ve modellerini 2019'un başından beri takip ediyorum fakat hem yanlış kararımdan hem de piyasa artışından hiçbir şekilde yeni bir scooter kişisel olarak alamadım. Kiralama uygulamalarını da deneyimledim. Sorumla bağlantıyı şuradan kuracağım; ben Xiaomi M365 Pro daha Türkiye piyasasına giriş yapmadan takip etmeye başladım ve bugüne kadar hayalimde Pro 2 almak vardı. Bugün fiyat karşılaştırma uygulamalarına göz gezdirirken Onvo OV-011 ile karşılaştım. Şahsen hız yapmaya bayılan biriyim ve seneye motosiklet ehliyeti alacağım fakat o zamana kadar en azından hayalimi gerçekleştireyim diyorum. Hızı 3. modda 35-45 arası gidebilen bir alet o yüzden dikkatimi çekti fakat bazı kişilerde 2 günde beyin yanması, bazılarında ise lastikler veya süspansiyonlar sıkıntı yaratmış. Maaşım mesem programından dolayı aylık 1400 küsur o yüzden evkur üzerinden ailem ile 24 taksit yapıp ödeyeceğim. Sizce almaya değer mi? Yapacağım yol karşılaştırma için İzmir güzelyalı - İzmir Alsancak limanı arası sabah gidiş akşam geliş olacak. Arada ofislere de gideceğimden ara yolda 10-15 lira scooter kiralama parasındansa bunu almayı düşünüyordum ki eğitmenim ile kullanabileyim. Sıkıntı yaratır mı?

Not: Xiaomi M365-M365 Pro2 modellerinde hiçbir şekilde evkur gibi sitelerde senet yapılmıyor, hatta direkt o tür sitelerde yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı