SELİM ALİ Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #1 Onvo OV-011 elektrikli scooter almayı dusunuyorum evden izbana izbandan okula giderken kullanacağım gunde 4 km yol yapacağım ortalama alınır mı? Baska önerisi olan varsa yazabilir mi
Onvo OV-011 elektrikli scooter almayı dusunuyorum evden izbana izbandan okula giderken kullanacağım gunde 4 km yol yapacağım ortalama alınır mı? Baska önerisi olan varsa yazabilir mi
laptopdakiamdişlemci Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 1.287 Çözümler 5 30 Ekim 2022 #2 SELİM ALİ dedi: Onvo OV-011 elektrikli scooter almayı dusunuyorum evden izbana izbandan okula giderken kullanacağım gunde 4 km yol yapacağım ortalama alınır mı? Baska önerisi olan varsa yazabilir mi Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi 3 ya da bütçe arttırıp Pro 2 al onun yerine @Kleyn
SELİM ALİ dedi: Onvo OV-011 elektrikli scooter almayı dusunuyorum evden izbana izbandan okula giderken kullanacağım gunde 4 km yol yapacağım ortalama alınır mı? Baska önerisi olan varsa yazabilir mi Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi 3 ya da bütçe arttırıp Pro 2 al onun yerine @Kleyn
SELİM ALİ Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #3 laptopdakiamdişlemci dedi: Xiaomi Mi 3 ya da bütçe arttırıp Pro 2 al onun yerine @Kleyn Genişletmek için tıkla... Pro 2'ye bütçem yok ama Onvo hem hız hem motor gücü hem de süspansiyon olarak çok daha iyi neden Xiaomi alayım?
laptopdakiamdişlemci dedi: Xiaomi Mi 3 ya da bütçe arttırıp Pro 2 al onun yerine @Kleyn Genişletmek için tıkla... Pro 2'ye bütçem yok ama Onvo hem hız hem motor gücü hem de süspansiyon olarak çok daha iyi neden Xiaomi alayım?