Onvo OV-012 X Plus yaş sınırı/ehliyet gereksinimi var mı?

kerem070

Centipat
14 yaşındayım ve Onvo OV-012 X Plus almayı düşünüyorum. Bu scooterı sürebilmem için ehliyet veya yaş sınırı gereksinimi var mı? Kask dizlik kollluk vs hepsini kullanacağım.

M ehliyet (en küçük motor ehliyeti) 4kW Onvo ox*012 xplus ise orijinalde maksimumum 1600W bu da 1.6kW yapar yani kanunda herhangi ehliyet gereksinimi ve yaş sınırı yok ama polis uğraştırabilir (i 20n orijinal olmasına rağmen egzozlu diye bağlanmıştı o hesap) fakat ilk araç olarak Onvo ov 012 xplus almanı tavsiye etmem çoğu yerde çok güçlü patinaj yapıyor hemen teker kaldırıyor diye asi olduğunu ve kullanımının zor olduğu söyleniyor
ve bu makineların bazı modellerinde uzaktan kumanda+kontak anahtarı var satın alırken aldığın yere kontaklı ve kumandalı olan versiyonunu istediğini üstüne basa basa belirt.

M ehliyet (en küçük motor ehliyeti) 4kW Onvo ox*012 xplus ise orijinalde maksimumum 1600W bu da 1.6kW yapar yani kanunda herhangi ehliyet gereksinimi ve yaş sınırı yok ama polis uğraştırabilir (i 20n orijinal olmasına rağmen egzozlu diye bağlanmıştı o hesap) fakat ilk araç olarak Onvo ov 012 xplus almanı tavsiye etmem çoğu yerde çok güçlü patinaj yapıyor hemen teker kaldırıyor diye asi olduğunu ve kullanımının zor olduğu söyleniyor.
ve bu makineların bazı modellerinde uzaktan kumanda+kontak anahtarı var satın alırken aldığın yere kontaklı ve kumandalı olan versiyonunu istediğini üstüne basa basa belirt.

Tamamdır peki ne önerirsiniz ilk araç olarak (menzili uzun olursa güzel olur)

Açıkçası ilk araç olarak önerebileceğim bir ürün yok şöyle yok bütçen nedir bilmiyorum ne kadar mesafede kullanacaksın ne amaçla kullanacaksın bunları söylersen daha iyi öneriler sunabiliriz.

Antalya nispeten düzlük bir yer diye biliyorum (en azından sahil şeridi) günde ortalama 20 km (Antalya otogar/havalimanı arası mesafe)yol yapacağını düşünürsek.

Onvo OV-012 Elektrikli Scooter OV-012-X Plus (ilk araç olarak alma dediğim) kardeşi küçüğü.

Xiaomi 4 Pro 2nd Gen Elektrikli Scooter fiyatı sınırda olsa da şehir içi günlük kullanımda güzel bir makine hem ufak hafifde otobüse dolmuşa binebileceğin türden benim kısa bir araştırma ile ilk e scooter olarak önerebileceğim cihazlar bunlar.

Antalya nispeten düzlük bir yer diye biliyorum (en azından sahil şeridi) günde ortalama 20 km (Antalya otogar/havalimanı arası mesafe)yol yapacağını düşünürsek.

Onvo OV-012 Elektrikli Scooter OV-012-X Plus (ilk araç olarak alma dediğim) kardeşi küçüğü.

Xiaomi 4 Pro 2nd Gen Elektrikli Scooter fiyatı sınırda olsa da şehir içi günlük kullanımda güzel bir makine hem ufak hafifde otobüse dolmuşa binebileceğin türden benim kısa bir araştırma ile ilk e scooter olarak önerebileceğim cihazlar bunlar.

Hocam konudan bağımsız ama bu gösterdeğiniz 2. scooter ın Max 25 km gitmesi çok saçma değil mi 250W scooterlar ile aynı hızda.

Hocam konudan bağımsız ama bu gösterdeğiniz 2. scooter ın Max 25 km gitmesi çok saçma değil mi 250W scooterlar ile aynı hızda.

Ve 1. gösterdiğiniz ondan 100W düşük olmasına rağmen 45 km basıyor.

OV-012 maksimum hızı 25km değil diye biliyorum ama limitörü de olabilir fakat limitörler çok kolay kaldırılabiliyor.

Kerem karar verdin mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı