Onvo OV-12 farlar açıkken sinyal yanmıyor

Mertcan_0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600
Ekran Kartı: RTX4070 SUPER
Anakart: BİOSTAR B650MP-E PRO
Ram: LEXAR THOR 2x16GB 6000Mhz
SSD: Crucial P3 1000Gb 3500/2900
Onvo OV-12 kullanıcısıyım arka stop vida yerinden kırılmıştı bir şekilde hallettim fakat farlar açıkken yanmıyor sinyal yanmıyor ama frene basınca fren lambası yanıyor. Büyük ihtimalle kısa devre yaptığını düşünüyorum ne yapmalıyım? Çözüm için yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam selam, konundan alakasız olacak ama kullanici deneyimlerini aktarır mısın? Bende almayi dusunuyorum da bir de nereden satin aldin acaba?

Hocam selam, konundan alakasız olacak ama kullanici deneyimlerini aktarır mısın? Bende almayi dusunuyorum da bir de nereden satin aldin acaba?

Dostum eğer istersen ben sana aklında olanları cevaplayabilirim bende OV-112 kullanıcısıyım 600 km yaptım sorusuz biniyorum.

Ben internet üzerinden aldım biraz alışana kadar hız sınırını kaldırmadım sonrasınd ahız sınırını kaldırdım ve aradaki fark aşırı fazla kesinlikle öneririm ama frenleri çok güven vermiyor.

HepsiBurada falan mı?

Şu anda sorun düzeldi fakat farlar kapalı da olsa hem arka stop hem de sinyaller devamlı yanıyor kafayı yediler ama umarım bir soruna yol açmaz.

Hepsiburada falan mı?

Tam emin değilim ama kargo şirketi önemli arka stop kırılabilir kötü kargolanırsa.

Şu anda sorun düzeldi fakat farlar kapalı da olsa hem arka stop hem de sinyaller devamlı yanıyor kafayı yediler ama umarım bir soruna yol açmaz.

Bir elektrikciye göster kısa devre olmuştur.

Tabii hocam, zahmet olmaz ise

Hocam ben vatandan aldım ucuza denk geldi ama vatan MediaMarkt gibi yerlerde fazla bulunmaz genelde scooter of Life diye bir YouTube kanalı var oraya Onvo'nun sıfır ürünleri geliyor ve satıyorlar aynı zamanda bozulduğunda vs. orada yapabilirsin örnek vermek gerekirse far yaptırırsın batarya değişirsin internetten alabilirsin hız konusuna gelecek olursak 25 sabit ama açabiliyorsun 012'lerde 53 göstersede GPS Max 45-47 arası 112 de aynı rakamlar hız limitini açmak modelden modele değişiyor 112 de p ayarlarından rahatlıkla açılıyor ama bayağı tehlikeli oluyor o yüzden ilk 3 hafta kadar 25 ile sürüp scooterin huyunu suyunu öğrenmeni tavsiye ederim sonrasına açarsın hız sınırını ve bozuk yollarda hız yapma yerler kaygan ise yavaş sür çok gaz açma kayar biraz uzun oldu ama umarım işine yarar bir problem olursa veya aklında kalan yazabilirsin.

Öncelikle çok sağ ol hocam,
Sarji nasıl gidiyor ortalama 25-35 hiz ile gittiginde kaç km götürüyor seni?
Bir de bu arnavut kaldirimi bol bizim burada çok sallaniyor mu?
Evet vatan da vs yok taksitle almayi dusunuyordum da pek satici alternatifi yok gibi bakacagim dedigine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…